Wysłany: 2010-09-11, 10:34 Basia Trzetrzelewska Rodzaj kolekcji: autografy
Po kapitalnym koncercie Basi w Szczecinie autografy.Naprawdę nie mamy się czego wstydzić.Mamy eksportową gwiazdę na światowym poziomie a przy tym ujmującą w sposobie bycia.podpisała mi dużo materiałów;płyty,reklamówki itp.Szkoda,że mało osób zgłosiło się do mnie po dedykację.Nie byłoby problemów(o czym pisałem wcześniej)tym bardziej,że organizator pozwala mi na ominięcie ochrony.
CUJO-tak awansem-wziąłem dla Ciebie dedykacje.Wokalistka stwierdziła,że masz piękne imię i kazała Cię pozdrowić.Mam nadzieje,że dogadamy się.
Do wymiany jest płyta Clear Horizont The best of Basia, gdzie grafy złożyła wokalistka i jej partner,autor większości przebojów,leader i kompozytor Danny White,oraz muzycy na tę trasę wypożyczeni z grupy Simple Red. Wymienię chętnie na płytę(jak ktoś ma )ex grupy Basi Matt Bianco-Hi fi bossanova lub po prostu na inne autografy.
Wysłany: 2010-09-13, 09:09
Rodzaj kolekcji: autografy, komiksy, pocztówki z Ostrołęką
Tom - dzięki za zdobycie dedykacji, i to nawet bez wcześniejszej prośby :) Dziękuję za pozdrowienia - i myślę, że ten graf (i pewnie jeszcze kilka innych) trafi w moje ręce.
Pozdrawiam
CUJO
Ostatnio zmieniony przez CUJO 2010-09-13, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum