Na jednym zdjęciu są bilety z imprez, głównie z Sali Kongresowej, których wciąż przybywa. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć.
Na drugim zdjęciu bilety z wakacji z 92r.
Wymienię na kapsle piwne lub klocki Lego, najchętniej z tego tematu.
Wysłany: 2009-02-01, 14:38
Rodzaj kolekcji: Klocki Lego / Lego bricks
Trochę nowych biletów. Gdyby coś było słabo widoczne, to służę informacją lub dokładniejszymi zdjęciami. Cały czas przybywa mi biletów z imprez z Sali Kongresowej. Na życzenie mogę zrobić zdjęcia.
Wysłany: 2009-04-19, 13:30
Bardzo ciekawy bilet na koncert kabaretu "Tu sześćdziesiątka", który miał odbyć się w hotelu Victoria w Warszawie 13 grudnia 1981r, ale z przyczyn wiadomych się nie odbył.
Wysłany: 2010-03-07, 18:26
To co w opisie, ale nie jestem wybredny. Zwłaszcza za bilety z Sali Kongresowej, których mam mnóstwo i wciąż mi ich przybywa. Mogą być jakiekolwiek klocki, byle w dobrym stanie.
Wysłany: 2010-04-03, 06:29
Rodzaj kolekcji: karty telef.,żetony telef., wszelkiego typu bilety, katalogi itp
Witam,
troszke kapsli po piwie mi pozostalo i podstawek pod piwo.
A jesli Kolega ma innego kolekcjonera ktory poszukuje również: żetony (nie telefoniczne), kalendarzyki, karty telefoniczne, troszke innych kart magnetycznych (do ksera, gift cards z WB, karty stalego klijenta, parkingowe itp) - to mozna sie wymienic w trojkacie, gdyz nie ukrywam, ze bileciki - w sczegolnosci te dotyczace PKiN, by mnie bardzo intersowaly.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum