Wysłany: 2009-11-21, 09:53 Bilety z Wielunia Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Jak w temacie - cztery bilety z Wielunia, z tego bilety za 200 i 300 zł nie są opisane jako wieluńskie - ale takie funkcjonowały.
Zamienię na pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ lub autografy.
Mogą być zakładki do książek, najlepiej z PRL-u lub ciekawe zagraniczne /proszę o ewentualne skany - konieczne do ewentualnego zaakceptowania przez innego forumowicza /.
wysłałem Ci na PW oferte, jakieś 2 tygodnie temu i nie dostałem odpowiedzi. I zaczynam sie zastanawiac czy mi PW nie działa, czy nie odpisałeś. Prosiłbym o jakąkolwiek odpowiedź
Wysłany: 2010-03-02, 18:24 BILETY KARTONIKOWE PKP Rodzaj kolekcji: BILETY PKP
Witam szanownego Kolegę, może Kolega posiada dawne kartonikowe bilety kolejowe, takie szare z dziurką. To moja dziedzina kolekcjonerstwa. Jeśli tak, to proszę o kontakt, tel.608-271-650, mail:tekatka@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum