Wysłany: 2009-01-16, 12:11 carol75 Rodzaj kolekcji: kalendarzyki listkowe
Witam wszystkich!
Karolina mi na imię i jestem z Zielonej Góry.
Zarejestrowałam się 22.XII ale wciąż zapoznaję się z forum:-) i dlatego przedstawiam się dopiero teraz.
Zbieram kalendarzyki listkowe. W sumie od dziecka ale potem była przerwa i niestety głupia jedna pozbyłam się kolekcji z tamtego czasu.
Ponownie zaczęłam w 2003 obecnie mam tak 6000 szt - na oko. Wiem, że szanujący się kolekcjoner powienien wiedzieć ile liczy jego kolekcja ale ...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. I mam nadzieję że powoli wciągnę się w panujące tu obyczaje że wszystko powinno mieć zdjęcie:-) co nie jest złe ale ciut czasochłonne.
Ostatnio zmieniony przez carol75 2009-01-16, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-01-16, 14:25
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
Witaj na forum! mam nadzieję, że znajdziesz tu wiele ciekawych egzemplarzy do swojej kolekcji i powiększysz ją w zaskakująco szybkim tempie
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum