Wysłany: 2011-07-25, 19:50 cringer oferuje-zapałki Rodzaj kolekcji: kapsle
Co prawda jest napisane na nich Telemark a jest to jedno z norweskich województw jednakże w napisach widnieją litery ze szwedzkiego alfabetu więc nie wiem z jakiego faktycznie kraju one pochodzą.Osobiście obstawiam za Norwegią.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Ostatnio zmieniony przez cringer 2011-12-26, 11:45, w całości zmieniany 2 razy
Co prawda jest napisane na nich Telemark a jest to jedno z norweskich województw jednakże w napisach widnieją litery ze szwedzkiego alfabetu więc nie wiem z jakiego faktycznie kraju one pochodzą.Osobiście obstawiam za Norwegią.
Napis jest w dwóch językach, norweskim i szwedzkim: "Trzymać z dala od dzieci"
A wyprodukowane są w Estonii.
_________________ http://picasaweb.google.com/interfan2006
Zbieram monety, banknoty, birofilia, naszywki i odznaki wojskowe, modele i przedmioty związane z II WŚ oraz miniaturki alkoholi
Wysłany: 2011-12-26, 11:44
Rodzaj kolekcji: kapsle
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum