Wysłany: 2009-04-08, 14:23 Czy ktoś wogóle zbiera baterię??? Rodzaj kolekcji: kapsle
Bo mam parę peerelowskich sztuk,ale jeszcze się nie spotkałem z takimi kolekcjonerami.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2009-04-08, 15:29
Rodzaj kolekcji: Autografy,karty tel.,bilety(wszystkie),pamiątki z PRL-u
Jakie masz te baterie? płaskie czy np: R-20,centra czy elektron? Najlepiej wrzuć zdjęcie.Nie ukrywam,ze byłbym zainteresowany jeśli są w dobrym stanie-do pamiątek z PRL-u w sam raz.
Wysłany: 2009-04-08, 15:45
Rodzaj kolekcji: kapsle
Oto one:
Dwie R20 i dwie R14 z centry do wyboru i R14 inna też z centry.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2009-04-08, 15:53
Czyli nie reflektujesz
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2009-04-08, 16:07
Rodzaj kolekcji: Autografy,karty tel.,bilety(wszystkie),pamiątki z PRL-u
Przykro mi,ale nie.Mam tylko jedną R-20 Elektron i musi mi wystarczyć na razie choć miałem nadzieje ,że coś się "trafi".Tak czy owak-dziękuję za fatygę.
Wysłany: 2010-04-22, 16:15
Spóźniłeś się gustaf, jakieś 1-2 miesiące.Oddałem je do recyklingu.
Tego mi trzeba.
Ostatnio zmieniony przez cringer 2010-04-22, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum