Wysłany: 2009-03-22, 15:27 Etykiety - napoje alkoholowe /lata70. i 80. / Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Etykiety z napojów alkoholowych z lat 70. i 80. /Riesling radziecki - rok 1976/.
Zamienię na pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ lub autografy.
Etykiety_alkohole2.jpg
Plik ściągnięto 23 raz(y) 153,2 KB
Etykiety_alkohole1.jpg
Plik ściągnięto 81 raz(y) 229,44 KB
Ostatnio zmieniony przez gilus32 2009-09-22, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-03-24, 22:19
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Mój temat jest dość niszowy, bo interesują mnie pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ i to raczej starsze, szczególnie jeśli chodzi o Wieluń - staram się bowiem wyłapać wszystkie nowości. W grę mogą wchodzić również autografy. Ewentualnie zakładki - ale prosiłbym wcześniej o skan (konieczne do ewentualnego zaakceptowania przez innego forumowicza).
Wysłany: 2011-12-11, 23:47
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Znalazłem jeszcze kilka sztuk. Dla kolekcjonerów poszukujących dodatkowych informacji - Extra Żytnia pod koniec lat 70. ubiegłego stulecia kosztowała 103 zł (chyba że ktoś przyniósł ze sobą butelkę - a to wtedy za całe 100 zł stawał się posiadaczem półlitrowej butelki z dość luksusową jak na owe czasy wódeczką ).
Etykiety_alkohole3.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 292,45 KB
Etykiety_alkohole4.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 193,6 KB
_________________ Zbieram pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ i autografy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum