Wysłany: 2008-11-10, 16:24 Fura różności z chipsów itd Rodzaj kolekcji: bilety komunikacyjne,
karty telefoniczne (kolekcja wybiórcza)
Oczywiscie najchetniej wymienie na bilety komunikacyjne, ale poniewaz PRZEDE WSZYSTKIM CHCE SIE TEGO POZBYĆ to przyjme tez inne bilety, monety, karty telefoniczne, byc moze rachunki, bądź znaczki ... i wlasciwie wiele innych rzeczy - pewnie dogadamy sie.
Jezeli chodzi o tego typu kolekcje to w gre wchodza tylko ŻETONY Z FLAGAMI
A zatem dysponuje nastepujacymi okazami:
z chrupek Nestle - jakies Shrekowe Puzle
rowniez z Nestle - jakeis szafy z Narni
Nestle - 3D star Wars
Cheetosy i Laysy:
3D historyjka z Cherterem
tatuaze
Spinnery
karty Cartoon Network
Mistrzostwa Świata 2002
Pokemon Tazo - rozne edycje
Star Wars - Tazo
Yu Gi Oh - tazo
karty Heros
karty Władca Pierścienia
Star Foods:
karty Tyle wiesz ile zjesz
Misztostwa Świata 2002
żetony z flagami
Herkules
Dyscypliny sportowe
zwierzeta
chcecie wiedziec wiecej konkretow piszcie, nadesle fotki, podam umery, czy co tam bedzie trzeba ;)
Ostatnio zmieniony przez Młodi 2009-08-03, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2008-11-10, 16:45
Młodi,prosiłbym o fotki na PW ;> Być może mógłbym być zainteresowany
Heroes IV
Aeris, Jadne, Nathaniel, Neela. Nevon, Pete Girly, Snowjay
Chio - Turniej 4 mocy
strażnicy czasu - królowa runa
Dyscypliny sportowe Mr Snaki:
31
Mistrzostwa Star Foods 2002
17 44 54
Herkules
Herkules i Filoktet (ten drugi ma glosnik w reku), Pegaz, Nessos z łukiem, Pegaz baby, Zeus, Herkules i Hydra, Herkules baby i Pegaz babby, Filoktet (oparty o kolumne), Filoktet (z ciężarkami)
Zwierzęta
Lew Chart Czapla Gołąb Jamnik
Flagi
pierwsza edycja (bez monet z tyłu); Andora Albania Bułgaria Cypr Czarnogóra Dania Estonia Francja Litwa Łotwa Polska Rumunia Szwajcaria Turcja - nie wiem czy patrzysz na tyły, bo tam są loga firmy i te tyły tez sie roznia czasem
druga edycja (z monetami z tyłu); Chile Indonezja Seszele Tajlandia
Nestle - Shrek puzle
pomarańczowe: "shrek i osioł"
zółte: Pinokio
niebieskie: Shrek
zielone: fiona
filoteowe: smoczyca, kot w butach
Ostatnio zmieniony przez Młodi 2008-11-20, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-08-04, 07:32
Rodzaj kolekcji: pocztówki
Mnie by interesowały puzzle Shrekowe. Ile mają elementów? Są opakowane w woreczek foliowy czy pudełko?
Jestem w stanie zaoferować bilety, może znajdę jakieś dublety znaczków...
_________________ Zbieram pocztówki z dworkami, pałacami i zamkami. Oraz miasta - czarno-białe lub w sepii.
ojej... długo temat pozostawał bez odpowiedzi, a potem wrzucilem aktualizaje i wyjechalem... no i w efekcie o nim zapomniałem przez wakacje. :/ przepraszam...
Juz wysylam odpowiedzi na PW
Ostatnio zmieniony przez Młodi 2009-10-03, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-10-03, 19:57
Rodzaj kolekcji: Numizmatyka, Dodatki do artykułów spożywczych
Interesują mnie pokemon, cartoon network, lays mistrzostwa świata 2002 i może 1 seria flag.Proszę o odpowiedź na PW.Mam do zaoferowania bilety, rachunki i sporo kart telefonicznych i znaczków.
_________________ Wymieniam się tylko za żetony(tazo), chyba że jest coś ciekawego na wymianę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum