Wysłany: 2011-10-31, 21:57
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
cd pasji z dzieciństwa
1316942692_by_Malva1987_500.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 59 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2011-11-23, 21:48
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Można i tak...
1298230446_by_jankers07_500.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 41,27 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Wysłany: 2011-12-19, 23:48
Coś dla numizmatyków i nie tylko...
ERO_1_~1.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 56,05 KB
Wysłany: 2012-03-10, 11:30
Rodzaj kolekcji: Numizmatyka, foldery NBP, karty telefoniczne,magnesy.
Nie zapomnę tego jak nauczyciele w podstawówce zabierali wszystkim te "pokemony". Strasznie ciężko było je odzyskać... teraz już wiemy co się z nimi działo ;]
Wysłany: 2012-03-13, 07:58
Rodzaj kolekcji: autografy, komiksy, pocztówki z Ostrołęką
Witam:)
W ubiegłą sobotę byłem na koncercie Katarzyny Groniec - i przytaczam (z pamięci) fragment monologu, który wygłosiła do wyimaginowanej kotki? psa? innego futrzaka? Nieważne A brzmiał on mniej więcej tak:
"(...) Chodź, siadaj, pogadamy.
Dam Ci autograf, pewnie, że dam. Chociaż już jeden mój masz, to nie wiem, po co Ci drugi.
A, na allegro sprzedasz? A po ile chodzą?
Po złoty trzydzieści? To co Ty sobie za to kupisz?
A, sól Ci się skończyła? To drogową weź...(...)"
Ostatnio zmieniony przez CUJO 2012-03-13, 07:59, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2012-04-12, 13:30
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
Komentarz znaleziony w internecie:
"spoko hobby:) gratuluje, bo jedyna rzecza jaka ja zbieram sa jedynki w dzienniku :) mam czerwone(ze spr), czarne (zadanie), zielone(kartkowka), niebieskie (odpowiedz) ;)"
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum