Wysłany: 2008-10-05, 18:06
Rodzaj kolekcji: zakładki do książek
Zakładki mogą być bardzo różne, jedyny warunek - żebym takich nie miała Myślę, że jest jeszcze takich baardzo dużo Więc jak masz zakładki to wklej zdjęcia i zobaczymy. Zapałek jeszcze poszukam, możliwe że to nie wszystkie jakie mam.
_________________ Zakładkowa strona jest zawirusowana, nie wchodzić!
Gość
Wysłany: 2008-10-06, 13:33
czego jakieś ja ich nie mam<beczy>xD ik to w jakiej cenie albo za co wymienisz
Wysłany: 2008-10-06, 18:03
Rodzaj kolekcji: Bilety, monety i banknoty polskie, etykiety zapałczane, karty telefoniczne
To idzie tak: Dlaczego ja takich nie mam (emotikonka przedstawiająca płaczącą twarz zaczerpnięta z gadu gadu)(kolejna emotikonka) ewentualnie to w jakiej cenie albo za co się wymienisz. Mam nadzieję że tłumaczenie poprawne :)
Wysłany: 2008-10-06, 19:50
Rodzaj kolekcji: zakładki do książek
My się bardziej nad literkami zastanawialiśmy niż nad emotką
_________________ Zakładkowa strona jest zawirusowana, nie wchodzić!
Gość
Wysłany: 2008-10-07, 18:46
He he.No, nad literami.Czasami literówki się zdarzają inic na to nie poradzę,bo nie patrzę na klawkę
jak piszę, dlatego tyle błędów robię, ale staram się ich nie popełniać.
Wystarczy trochę wysiłku... ~Morion
Ostatnio zmieniony przez Morion 2008-10-07, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
To może zacznij patrzeć na "klawkę", bo zapewne nikt nie będzie miał ochoty tracić czasu na rozczytywanie twoich postów. Wystarczyłaby odrobina wysiłku a mogłoby to wszystko wyglądać bardziej przejrzyście.
Wysłany: 2008-10-08, 18:30
Rodzaj kolekcji: rachunki z kas (bills of sale)
Glopik napisał/a:
Może 2 konto adamo
Też na początku tak myślałem, ale raczej wątpię. Rozmawiałem z tym panem na gg i wydawał się być osobą znacznie dojrzalszą niż adamo (mimo równie młodego wieku). Nawet jesteśmy umówieni na wymianę. Mam nadzieję, że mimo wszystko dojdzie ona do skutku.
_________________ Zbieram rachunki (paragony) z kas fiskalnych - po jednym z jednego punktu handlowego.
Wymieniam się tylko jeśli wśród rachunków jest coś spoza Polski.
Wysłany: 2009-09-23, 08:57
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
Przepraszam te zapałki aktualne jeszcze?
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum