Wysłany: 2010-02-27, 22:22 Jokery produkcji USA Rodzaj kolekcji: Jokery
Witam,
1. Poszukuję Jokerów ze wszystkich talii Bicycle; (oprócz standard Bicycle, Pro Bicycle, Bicycle Black Ghost second edition i wszelkie kolorowe bicycle standard oprócz czarnej talii, ale biorę wszelkie inne Jokery z decków typu Black Tiger, Spider, Shadow Masters itd)
2. Joker z talii Arcane (tylko biała talia, gdyż czarną już mam).
3. Wszelkie Tally-ho (ale to chyba do Bicycle można zaliczyć)
MILE WIDZIANE NIEKOMPLETNE TALIE BICYCLE ORAZ ARCANE
INTERESUJĄ MNIE TYLKO JOKERY KART NIE Z KIOSKU LUB Z GRATISÓW. Tylko oryginały pochodzące z produkcji w USA (nie lubię usa ale tylko tam ładne karty robią ;] ). Dlatego umieszczę zdjęcia, żeby pokazać różnicę między Jokerami.
Bardzo zależy mi na Jokerze z talii Bicycle Karnival Assasins (talia niedostępna chyba w polsce), dla niewiedzących wejdźcie na znaną stronę z filmikami na "Y" ;) i tam wpiszcie nazwę talii plus słowo DECK REVIEV - zobaczycie przykładowo jak piękne mogą być Jokery, ale i tak nic nie przebije talii ARCANE :) )
W razie czego pisać na priv.
A tutaj przykłady, J z talii Arcane i Bicycle Black Ghost 2nd edition:
Różnica, między taką talią a tą z kiosku czy gratisową to przede wszystkim rozmiar (te są szersze ), oraz jakość wykonania (air cushion, 500 air flow, 500 air-glide; te oznaczenia są ważniejsze dla iluzjonistów, od nich zależy dobry Fan czy Spread ale da się wyczuć różnicę w teksturze oraz sposób odbijania światła), jak i sposób wykonania (o wiele wytrzymalsze i elastyczniejsze niż zwykłe talie). Poza tym wystarczy spojrzeć na kartę a można zauważyć, że jest zrobiona jakby "w kratkę", co daje jej wiele atutów. Niektóre talie są aktywne w świetle UV co daje niesamowite efekty przy XCM :)
Jeżeli ktoś interesuje się kupnem takich oraz innych unikatowych talii chętnie naprowadzę na dobre miejsce do kupna i służę pomocą, bowiem trudno kupić w Polsce takie talie nie przepłacając.
Ostatnio zmieniony przez Morion 2010-03-16, 23:13, w całości zmieniany 7 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum