Wysłany: 2008-05-08, 20:27 kalendarzyki za kalendarzyki Rodzaj kolekcji: kalendarzyki
Witam
Kolekcjonuje kalendarzyki już jakieś 8 lat i poszukuję osób chętnych na wymianę. Ze swej strony mogę zaproponować jednorazowo do 100 kalendarzyków generalnie z lat 1999-2008.
Niestety na chwilę obecną nie mogę wrzucić skanów.
Wszystkie osoby zainteresowane zapraszam do pisania na priva.
Wysłany: 2008-05-09, 14:43
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
a czy oprocz wymiany kalendarzykow na kalendarzyki,mialbys cos innego na zbyciu? moglabym zalatwic jakies kalendarzyki jesli bys mial cos z mojego kregu zainteresowania
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2008-05-11, 07:30
Rodzaj kolekcji: Klocki Lego / Lego bricks
Nie załamuj się. Wystarczy trochę poszukać. Ja jak zrobiłem remanent w domu to znalazłem nawet przedwojenny otwieracz. Można też popytać rodziny czy znajomych, czy ktoś kiedyś czegoś nie zbierał i mu nie zostało. Np moja teściowa miała zachomikowane mnóstwo gadżetów kolekcjonerskich.
Wysłany: 2008-05-11, 08:20
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
dokładnie, poszukaj najpierw i zobaczysz jak sie zdziwisz wtedy sie odezwij i napewno nie tylko kalendarzykami sie wymienisz
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2011-07-17, 20:48
Rodzaj kolekcji: Płyty cd, widokówki-Wrocław,książki,figurki-szklane pieski
Daga, czy odpowiedziałaś na mój post?
Nie chciałbym wcinać się w paradę. Swój post zamieściłem kilkanaście dni temu. Zerknij, jeśli jesteś zainteresowana.
Wysłany: 2011-07-19, 18:00
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki kieszonkowe
Niestety mam ich tak dużo, że zrobienie zdjęć, czy skanów jest zbyt czasochłonne. W grę wchodzi wymiana w ciemno, bądź mogę wybrać jakieś interesujące Cię tematy :)
_________________ Kolekcjonuję kalendarzyki kieszonkowe polskie i zagraniczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum