Witam ponownie. Najprostszy sposob na zdobycie tych monet to rajd po osiedlowych sklepach. Ludzie czesto nimi placa, a sprzedawcy czesto chetnie wymieniaja na normalne. Jak bedziesz cos mial to daj znac.
Pozdro
Wysłany: 2010-03-17, 17:57
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
Co ty pleciesz? Przecież wiadomo że:
1.Tymi monetami się nie płaci,bo wiadomo że ludzie je zbierają i ich wartość rośnie.Więc trzeba być niepoważnym żeby nimi płacić.
2.Jeśli mimo to ktoś nimi zapłaci to sprzedawcy je sobie zostawią z powodu punktu 1.
W twoich stronach naprawdę są niepoważni kupujący i sprzedawcy.Szkoda że u mnie takich nie ma
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Co ty pleciesz? Przecież wiadomo że:
1.Tymi monetami się nie płaci,bo wiadomo że ludzie je zbierają i ich wartość rośnie.Więc trzeba być niepoważnym żeby nimi płacić.
2.Jeśli mimo to ktoś nimi zapłaci to sprzedawcy je sobie zostawią z powodu punktu 1.
W twoich stronach naprawdę są niepoważni kupujący i sprzedawcy.Szkoda że u mnie takich nie ma
Nie plotę tylko piszę to po pierwsze.
Po drugie to nie tylko w moich stronach, bo od pewnego czasu mieszkam dość daleko od moich stron i robiąć rozeznanie już kilka miłych sprzedawców obiecało mi odkładać 2złotówki wiec w zad sobie wsadź swoją tezę, że nikt nimi nie płaci.
Po trzecie to przyjedź czasem z Polski B do Polski A, zacznij się usmiechać, pożyj tu trochę i zobaczysz, że pewne niepoważne dla Ciebie rzeczy są dla innych normalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum