Wysłany: 2008-09-26, 07:47 karty telefoniczne na opakowania po czekoladach Rodzaj kolekcji: opakowania po czekoladach
Wymienię poniższe karty telefoniczne na opakowania po czekoladach.
Kart mam jeszcze trochę innych, ale na razie dla Karin umieszczam te ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami.
Usunęłam skany kart w poście poniżej są aktualne do wymiany
Ostatnio zmieniony przez a.bondarewicz 2009-06-27, 22:23, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-09-26, 10:26
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
dzięki Agatko, przejrze je uwaznie i dam znać czy czegoś mi może brakuje
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2008-09-26, 20:01
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
interesuje mnie 6 kart więcej na PW
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2010-02-06, 16:52 karty Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
Witam
Czy mogę prosić o zarezerwowanie tych kart. Ja będę zbierała etykiety na wymianę. kilka jest w linku w podpisie. Może coś Ci się przyda a ja będę podsyłać kolejne
Wysłany: 2010-02-08, 07:57
Rodzaj kolekcji: opakowania po czekoladach
siska: oczywiście, że intersują mnie opakowania z Włoch (około 80-100 gramowe, nie pudełka). Masz jakieś ich zdjęcia?
braq25: interesowałoby mnie tylko jedno Hibbi papierowe. Proszę o rezerwację i czekam na kolejne.
Ostatnio zmieniony przez a.bondarewicz 2010-02-08, 08:01, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-02-09, 13:28
Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
OK odkładam więc dla Ciebie tę etykietkę. Będę dokładać kolejne jak jakaś Ci się przyda to pisz.
http://picasaweb.google.pl/braq25/Czekolady#
Czy mogę liczyć na rezerwacje wskazanych przezemnie kart ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum