Wysłany: 2008-05-11, 10:11
Rodzaj kolekcji: pocztówki
Mam całkiem spory stosik wizytówek różnych hoteli, schronisk, ośrodków wypoczynkowych, miejscowości, firm turystycznych. Oddam z chęcią za kilka ładnych pocztówek:-)
_________________ Zbieram pocztówki z dworkami, pałacami i zamkami. Oraz miasta - czarno-białe lub w sepii.
Wysłany: 2008-05-11, 10:29
Rodzaj kolekcji: autografy piłkarzy Legii, monety 2 GN
Panterka napisał/a:
Mam całkiem spory stosik wizytówek różnych hoteli, schronisk, ośrodków wypoczynkowych, miejscowości, firm turystycznych. Oddam z chęcią za kilka ładnych pocztówek:-)
Pocztówki mogą być zapisane czy nie? Aktualne również interesują? Zbierasz wszystkie czy jakieś szczególne?
Wysłany: 2008-05-11, 11:34
Rodzaj kolekcji: autografy piłkarzy Legii, monety 2 GN
Panterka napisał/a:
Wysłany: 2010-08-29, 10:25
Rodzaj kolekcji: Płyty cd, widokówki-Wrocław,książki,figurki-szklane pieski
Karty mnie nie interesują, bo nie zbieram choć też mam ich sporo do wymiany. Mam jednak ponad 200 sztuk różnych wizytówek, które mogę wymienić za czyste widokówki Wrocławia, książki lub za nagranie wybranych płyt cd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum