Wysłany: 2009-03-05, 18:56
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki
ja bym prosiła o rezerwację tych dwóch kart z kalendarzykiem z pierwszego zdj. Jak jakieś jeszcze sa z kalendarzykiem to też, bo może nie dostrzegłam w tym ogromie kart ;-P oprócz tej z drugiego zdj. ciemnoniebieskiej 2000, bo już mam taką.
Wysłany: 2009-03-05, 21:03
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
Fajnie że jednak wystawiłeś na wymianę te karty Mam małą prośbę miki jako że ze zdjęcia 2 i 3 tutaj mało widać to mogłabym Cie prosić aby z tego zdjęcia zrobić fotki tylko kart: zabytków, miast, zwierząt, roślin. Bo widzę że to polskie same tam są, ale nie widzę np. nazwy miasta dajmy na to i mi strasznie trudno po samym obrazku przeglądać to co już mam. Reszta zdjęć jest ok(tj. 1 i 4) ale te dwa...
Mój mail: karina-pat@o2.pl
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2009-03-08, 15:34
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
Poszło PW
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum