Wysłany: 2010-11-14, 15:27 Kilka jokerków Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
Witam, posiadam kilka Jokerków, wiadomo wymiana na miniaturki alkoholi.
Pierwszy od lewej 1 szt. na odwrocie KRÓLEWSKIE - brak
Drugi od lewej 1 szt. na odwrocie MARLBORO - aktualny
Następne trzy szt. w kolorze czarnym,niebieskim,czerwonym, na odwrociePILSNER URQUEL- brak
DSC01261.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 66,45 KB
Ostatnio zmieniony przez Foxzulu 2010-11-25, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-11-19, 19:26
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
Drogi kolego zgok, przejrzałem sobie twą ofertę i muszę stwierdzić że możemy się wymienić na metalowe figurki z kinderków. Interesują mnie obydwie. Pisz na priv. z zaznaczeniem kto , co i jak - abym mógł się połapać. Kilka osób składa propozycję i trochę się pogubiłem co ,kto i jak. Na zaś wstawiam foto tego co mnie u Ciebie interesuje. Pozdrawiam.
P.S. jako że jestem tu nowy, Ty zaproponuj zasady wymiany.
Ostatnio zmieniony przez Foxzulu 2010-12-02, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-11-27, 13:00
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
W związku z pytaniami „co za to chce”, odpisuję z propozycją. Na foto widać co mam do oddania i jaką miniaturkę chcę w zamian. Miniaturki są do zdobycia w każdej chwili w większości naszych sklepów z alkoholem. Jeżeli ktoś ma pytania proszę pisać na adres foxzulu@o2.pl . ( w wiadomości proszę podać przynajmniej link do tematu, lub inne szczegóły po których mogę zidentyfikować temat). Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum