Wysłany: 2009-02-08, 09:12
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki kieszonkowe
oczywiście miałam na myśli malowane figurki. niestety kartek od niech nie posiadam, gdyż są to moje zabawki z dzieciństwa, a jako małe dziecko wyrzucałam je...
_________________ Kolekcjonuję kalendarzyki kieszonkowe polskie i zagraniczne.
Wysłany: 2009-02-08, 12:53
Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
Mam bardzo duzo hippciów z kinderków ale zamienie tylko na inne kinderki,magnesy z DANONKÓW,smerfy,kubki reklamowe,gadżety i figurki z Asterixem ,karteczki z wiodących serii kinder surprise.
Czy mozesz przysłać zdjecie tej serii z pieskami ?
Pozdrawiam
DANA
Wysłany: 2009-02-09, 19:35
Daga313 napisał/a:
oczywiście miałam na myśli malowane figurki. niestety kartek od niech nie posiadam, gdyż są to moje zabawki z dzieciństwa, a jako małe dziecko wyrzucałam je...
Czy możesz przysłać zdjecia tych metalowych figurek ?
DANA
Wysłany: 2009-02-10, 19:21
Gdybym zobaczyła co masz to bym mogła coś wybrac na wymiany .Trudno jednak zgadnąc co możesz mieć ciekawego.
Najbardziej interesują mnie figurki z Epoki Lodowcowej,Shreka,Iniemamocni,Polarnego Ekspressu,duchy w supermarkecie oraz figurki z niemieckich serii i puzzle papierowe ale z kartkami.
Wysłany: 2010-02-03, 22:01 wymiana Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
Witam
Mam na wymianę 2 kalendarzyki, polskie, reklamowe. 1 "Delik" (firma mleczarska) 8 szt. 2 "Ferio" biuro podróży 3 szt. Oba na 2010 r.
Zainteresowana?
Wysłany: 2010-02-03, 22:02 wymiana Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
Witam
Mam na wymianę 2 kalendarzyki, polskie, reklamowe. 1 "Delik" (firma mleczarska) 8 szt. 2 "Ferio" biuro podróży 3 szt. Oba na 2010 r.
Zainteresowana?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum