Wielkie dzięki za wymiankę
Oczywiscie wszystko w 100% ok
_________________ "Kolekcjonerzy - to ludzie szczęśliwi..."
/Johnann W. Goethe/
Cortez [Usunięty]
Wysłany: 2009-07-02, 15:51 kosa333
No to tak
Umówiłem się z nim na wymianę dość dawno już.Wysłałem mu 108 kapsli a on miał wysłać 15 autografów.Mówił że pierwszy mam wysłać bo musi być jakieś potwierdzenie...Teraz na gg się nie odzywa,autografów od niego nie otrzymałem.Jego kolega też mi nie odpisuje.Coś mi tu nie pasuje...na razie go o nic nie osądzam,ale coś mi tu nie gra...Ma ktoś z nim kontakt ?
[ Odpowiedź kosa333: ]
Czytałem ten post z wielką irytacją. Z kolegą Cortezem umówiłem się na takich warunkach, albowiem miał on negatywne komentarze w czasach gdy na naszym forum miał jeszcze nick adamo! Specjalnie również wysłałem mu paczkę poleconą, aby mieć dowód wysłania i żeby nie mógł zarzucić mi oszustwa. Nie mógł się ze mną skontaktować, ponieważ byłem na wakacjach w Kołobrzegu, a o tym wspominałem przed m.in. koledze Recibiście. Wyjechałem 28 czerwca, wróciłem 4 lipca. Zobaczyłem, że paczka od Corteza przyszła, więc we wtorek już wysłałem autografy. Aż tu dzisiaj czytam, że coś mu tu nie pasuje. Wymiana poszła naprawde dobrze, ale nie polecam nikomu wymiany z Cortezem innymi listami niż poleconymi.
[ Odpowiedź Cortez: ]
Nie odzywałeś się więc się zaniepokoiłem...
mimo to dzięki za wymiane,wszystko ok....
Wysłany: 2009-11-15, 18:22
Rodzaj kolekcji: znaczki, banknoty, monety, mapy, trafika, Arsenal Londyn, kultura latynoska
Wszystko ok, polecam. Opoznienie wynagrodzone dodatkowymi plakatami.
_________________ Chętnie przyjmę znaczki, banknoty, monety, pocztówki, mapy, pierścienie cygarowe, przedmioty związane z kulturą latynoską, przedmioty związane z Arsenalem Londyn...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum