Wysłany: 2007-10-30, 18:50
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle polske, zakrętki plastikowe i metalowe polskie
kolejny zestaw. Tu jeden ufoludek z makaronem ma odlamany palec i nie trzyma robótki, Zywafa skaczaca na bangee nie ma linki, a w ostatnim rzedzie - rybka ma zniszczone papierowe pletwy, nurek zas chyba nie ma wszystkich naklejek, dziewczynka nad sowa miala chyba czerwony kapelusz (farba zlazla), a to cos nad nia nie ma naklejek.
Wysłany: 2007-10-30, 19:00
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle polske, zakrętki plastikowe i metalowe polskie
kolejny zestaw. Tu niestety: kangurek w drugim rzedzie od gory bez nalepek (glupi pomysl z tymi nalepkami ), magiczne podelka nie dzialaja (nie wiem czemu). Generalnie w wielu brakuje gumek... pekaja niestety
Wysłany: 2007-10-30, 19:01
i jeszcze zlom: rycerz nie ma reki, stateczek jakis taki..., smerf - dzieci twierdza, ze mial czerwona konewke , samolot chyba powinien miec kolka, a breloczek - zdania sa podzielone, czt z KN...
Wysłany: 2008-11-20, 20:25
A zatem:
Patryk - mam
Karol - mam, ale 1xpatyk z tabliczka dieta bym przyjal
Borys - szukam 2 x ksiazka
Hugo - mam
Dymitr - szukam 1 x tort
Wampirina - mam
Innych nie mam.
Wysłany: 2012-02-09, 10:57
Rodzaj kolekcji: Kinder Niespodzianki
Witam!
Czy oferta nadal aktualna?
Interesowało by mnie większość składanek od Ciebie.
Z pierwszego zestawu patrząc od dołu:
I rząd: mam – 0; chciałbym – reszta (poza drugą lokomotywą)
II rząd: mam – świnki trzy, rycerza na koniu; chciałbym – pozostałe
III rząd: mam – igloo, szare jajko z wężem na głowie; chciałbym – pozostałe
IV rząd: mam – 0; chciałbym – wszystkie pojazdy (łączni z tym zwierzakiem)
IV rząd: mam – (patrząc od lewej) pierwszego, trzeciego; chciałbym – pozostałe
Z drugiego zestawu patrząc od dołu:
tutaj chciałbym wszystko za wyjątkiem podwójnych, tutaj znajduje się kilka składanek, które ja mam niekompletne
Z trzeciego zestawu patrząc od dołu:
I rząd: mam – 0; chciałbym – pozostałe
II rząd: mam – fioletową aksamitną małpkę, czerwonego stworka; chciałbym – pozostałe
III rząd: mam – czarnego ludka w niebieskiej koszulce; chciałbym – pozostałe
IV rząd: mam – kangurka (też bez naklejek); chciałbym – pozostałe
V rząd: mam – 0; chciałbym – pozostałe (oprócz podwójnych)
Z czwartego, ostatniego zestawu (tutaj brak rzędów):
Mam – „posejdona z trójzębem”, dziwną zieloną żabę, fioletowego krasnala na kołach, głowę króla, bałwanka na „karuzeli”; chciałbym – pozostałe bez podwójnych
Wiem, że to dużo i pewnie ciężko by było na wymianę ode mnie ale, co byś chciał w zamian za powyższy zestaw?
Ostatnio zmieniony przez mati_mat 2012-02-09, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum