Wymienię na banknoty których nie posiadam ( ponownie wystawiam bo kolekcjoner chętny do wymiany chyba się rozmyślił na wymianę )
img018 [640x480].jpg
Plik ściągnięto 49 raz(y) 26,43 KB
img017 [640x480].jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 55,89 KB
img016 [640x480].jpg
Plik ściągnięto 47 raz(y) 42,17 KB
img015 [640x480].jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 75,66 KB
_________________ wystawione przedmioty mogę wymienić na banknoty,znaczki pocztowe
NIE WYSYŁAM PIERWSZY PONIEWAŻ ZOSTAŁEM JUŻ DWA ( 2 ) RAZY OSZUKANY NA TYM FORUM JEŻELI KOMUŚ TO NIE ODPOWIADA TO PROSZĘ NIE WYMIENIAĆ SIĘ ZE MNĄ
PRZESYŁKĘ WYSYŁAM PO OTRZYMANIU
Ostatnio zmieniony przez alibaba 2010-02-14, 10:05 am, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-01-17, 5:51 pm
Rodzaj kolekcji: banknoty krótkofalarstwo znaczki pocztowe
Mogę wymienić na znaczki pocztowe jeżeli ktoś byłby zainteresowany lub stare dokumenty , fotografie .
_________________ wystawione przedmioty mogę wymienić na banknoty,znaczki pocztowe
NIE WYSYŁAM PIERWSZY PONIEWAŻ ZOSTAŁEM JUŻ DWA ( 2 ) RAZY OSZUKANY NA TYM FORUM JEŻELI KOMUŚ TO NIE ODPOWIADA TO PROSZĘ NIE WYMIENIAĆ SIĘ ZE MNĄ
Wysłany: 2010-01-17, 6:15 pm
Rodzaj kolekcji: karty telefoniczne, żetony telefoniczne itp.
Ja bym z checia pozyskal ksiazeczki.
Znaczki lub inne na wymiane: http://picasaweb.google.com/jacentykamza
Oczywiscie nie wszystkie foldery sa z towarem do wymiany.
Wysłany: 2010-01-17, 6:22 pm
Interesują Cię wszystkie 3 szt
Wysłany: 2010-01-17, 7:22 pm
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy i inne
Jeśli szukasz książeczek oszczędnosciowych to mam jedną też PKO
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
Świat Dysku-"Piekło pocztowe"
Wszystkie monety obiegowe RP od 1990, 292 pudełka zapałek.
Wysłany: 2010-01-25, 8:51 pm
Książeczki nadal dostępne na wymianę za banknoty lub znaczki pocztowe akcesoria filatelistyczne
Wysłany: 2010-01-30, 10:57 pm
Tak na wymianę za banknoty lub znaczki pocztowe akcesoria filatelistyczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum