Witam ponownie, więc sprawa się wyjaśniała na Poczcie Polskiej i się wyjaśniła.
Pomimo literówki jaką zrobiłem w adresie paczka doszła do adresata, na co mam potwierdzenie Poczty Polskiej. A więc:
Użytkownik kskvip lub jego drugi nick na tym forum kskvip9 jest zwykłym naciągaczem,
gdyż napisał do mnie że jest zainteresowany wymianą kart telefonicznych na miniaturkę alkoholu.
Przystałem na wymianę, gdyż karty są mi zbędne, a zbieram miniaturki alkoholi.
Po uzgodnieniu szczegółów , wysłałem paczkę, na co mam dowód, i do tej pory nic nie otrzymałem.
W związku z tym ostrzegam innych użytkowników niniejszego forum, i podaję dane tego człowieka,
niepełne oczywiście, na wypadek gdyby w/w użytkownik wpadł na świetny pomysł co by mnie oskarżyć o handel jego danymi.
Co następuje:
KRZYSZTOF BOCIAN
ul. SKŁODOWSKIEJ 96/...
59-... LUB....N
kskvip2@...pl
nick - kskvip9 lub drugi kskvip
Przed napisaniem tego postu wysłałem kilka wiadomości do użytkownika kskvip9
na podany przez niego adres ale do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi
więc wydaje mi się że już nie dostanę , ani odpowiedzi , ani miniaturki.
Jeżeli stał by się jednak cud i przyszła do mnie ta miniaturka ,
jestem w stanie odwołać swoje słowa , oczywiście w ten sam sposób w jaki je wcieliłem w życie.
Pozdrawiam i przestrzegam innych forumowiczów.
Ostatnio zmieniony przez Foxzulu 2011-01-11, 17:26, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2011-01-02, 22:51
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
Proszę o stworzenie osobnego tematu, widocznego na pierwszej stronie forum, pt. " Oszuści na forum- proszę na nich uważać".
Tytuł może być inny , ale taki co to daje do myślenia. Wiem że jest taki post , ale jest on głęboko zakopany i mało informujący.
Ostatnio zmieniony przez Foxzulu 2011-01-11, 17:30, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-01-11, 17:32
Rodzaj kolekcji: miniaturki alkoholi
W dniu dzisiejszym kontaktowała się ze mną pani z Poczty Polskiej i potwierdziła definitywnie dostarczenie paczki do adresata w dn. 27.12.2010r.
Więc to jest po prostu zwykły 20 -sto letni oszust.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum