Wysłany: 2011-12-12, 22:14 Norweskie a szwedzkie opakowania z czekolad Rodzaj kolekcji: kapsle
Jak w tytule.Wymienię na to co w podpisie.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2011-12-13, 06:56
Rodzaj kolekcji: opakowania po czekoladach
Super są te opakowania! Ale niestety nie mam nic, co mogłabym wymienić. Czy te kapsle muszą być jakieś szzególne? Czy takie ogólnie dostępne w sklepach też się liczą?
pozdrawiam
Wysłany: 2011-12-13, 07:58
Rodzaj kolekcji: kapsle
Względem kapsli warunki są dwa:muszą być piwne i takie których nie mam,więc ciężko będzie coś upolować w sklepie czego nie mam.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum