Wysłany: 2010-08-06, 09:50 Oddam ulotki filmowe Rodzaj kolekcji: prawie wszystko co związane ze sportem samochodowym
Oddam 186 gram ulotek filmowych za free.
Proszę nie pytać o tytuły, bo koperta już zaklejona i czeka na adres;)
Najchętniej oddam komuś kto rozpoczyna przygodę z kolekcjonerstwem lub z miejscowości bez kina;)
Wysłany: 2010-08-06, 12:39
Rodzaj kolekcji: ulotki filmowe
Mnie interesują jakiekolwiek, więc jeśli Bender zrezygnuje, to ja się na nie piszę :).
_________________ Wymienię się za ulotki z filmów, których nie ma na mojej liście, ale nie za te, które niedawno miały lub dopiero będą mieć swoją premierę. Nie wymieniam się za swoje pojedyncze ulotki.
Wysłany: 2010-08-06, 18:01
Rodzaj kolekcji: Ulotki filmowe
Ja od trzech tygodni dopiero kolekcjonuje ulotki Na razie moja kolekcja jest malutka, gdyż w mojej miejscowości jest malutkie kino i nie zawsze mają ulotki. Chętnie bym wzięła twoje ulotki ale widzę, że są też inni chętni
Wysłany: 2010-08-06, 23:20
Rodzaj kolekcji: prawie wszystko co związane ze sportem samochodowym
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
Ulotki są dość nowe, ponieważ w sierpniu ubiegłego roku przeprowadziłem podobną akcję "utylizacji" ulotek;)
Niestety mogę uszczęśliwić tylko jedna osobę i sami chyba przyznacie, że postawione przeze mnie kryteria najlepiej spełnia rybkadoris..
Pozdrawiam Was i życzę dalszych sukcesów w kolekcjonowaniu!
Wysłany: 2011-10-08, 13:18 Oddam ulotki filmowe Rodzaj kolekcji: prawie wszystko co związane ze sportem samochodowym
Ponownie mam trochę ulotek do oddania.
Ulotki najstarsze z okolic sierpnia zeszłego roku.
Podobnie jak ostatnio, oddam komuś kto rozpoczyna przygodę z kolekcjonowaniem ulotek.
Warunek, ulotki które oddam nie mogą być pierwszymi w kolekcji;)
Preferowane osoby z małych miejscowości, które zbierają tylko ulotki;)
Wysłany: 2011-10-16, 14:41
Rodzaj kolekcji: wszystko co z Johnnym Deppem, ulotki kinowe
Ja jestem chętna. Zbieram ulotki od około miesiąca i na razie mam tylko te, które udało mi się wziąść z kina, ponieważ nie mam ulotek, za które ktoś chciałby się ze mną zamienić.
Ostatnio zmieniony przez fruzia ;* 2011-10-16, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-10-16, 16:24
Rodzaj kolekcji: numizmatyka, w szczególności powojenne monety obiegowe
Przyślij mi adres na PW, to wyślę Ci ze 100 różnych ulotek. Są to w przeważającej większości starsze niż 2 lata. Od razu uprzedzam, mogą dojść gdzieś pod koniec miesiąca, bo muszę je wykopać z szafy.
Wysłany: 2011-10-29, 09:50
Rodzaj kolekcji: Ulotki fimowe
To może i dla mnie by się znalazły jakieś ulotki ? Zbieram dopiero od 3 miesięcy. Chciałabym powiększyć moją kolekcję o starsze ulotki, ale wszystki kolekcjonerzy te najnowsze mają :(
Wysłany: 2011-12-08, 12:44
Rodzaj kolekcji: numizmatyka, w szczególności powojenne monety obiegowe
Wreszcie dokopałem się do kartonu z ulotkami.
fruzia ;*, dla Ciebie mam 110 ulotek, plus kilka dubli. Adres mam, jutro będę na poczcie, to wyślę.
Caathia, dla Ciebie znalazłem 64 ulotki. Podeślij mi na PW adres, to też wyślę na święta :).
Mam jeszcze 2 małe zestawy do oddania: 40 ulotek i 21 ulotek. Ktoś chętny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum