Wysłany: 2008-02-11, 15:42 oeb Rodzaj kolekcji: kapsle
Dziękuje za wymiane i polecam wszystkim.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Morion 2008-03-02, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-02-22, 17:52
Rodzaj kolekcji: kapsle
I jeszcze raz dziekuje.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2009-09-26, 09:08
Rodzaj kolekcji: kapsle z butelek ( crowncaps, bottle caps)
Wszystko ok, polecam !!!
_________________ Kolekcjonuję kapsle. Na wymianę mam kapsle, etykiety piwne, podstawki, autografy, monety, plakaty i naklejki sportowe, wszelkie bilety, dodatki do chipsów i wizytówki. Zapraszam na http://picasaweb.google.com/kosa1333
Wiek: 27 Posty: 377 Miasto: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Wysłany: 2012-05-04, 12:53
Rodzaj kolekcji: Bilety komunikacji miejskiej (polskie i zagraniczne)
Bardzo dziękuję oeb'owi za bilet, który dostałam zupełnie za darmo, bez wymiany.
Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć.
Jeszcze raz serdeczne dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum