Wysłany: 2011-09-07, 23:36 [Offer] Bilety KM nowe i stare Warszawa, Łodź i inne Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Bilety KM nowe i stare z Warszawy i Łodzi na wymianę... na odznaki muzeów lub czekam na inne propozycje wymiany
Posiadam wiele dubletów biletów warszawskich.
Nie wiem czy ktoś zbiera takie drukowane w automatach ale też wrzuciłem fotkę - najwyżej zasilą śmietnik na makulaturę.
Wymienię za cokolwiek - może być też uśmiech lub notka o swojej kolekcji do Gazetki forumowej
Edit: brakuje błękitnych i niebieskich drukowanych w automatach.
DSCN5009.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,9 KB
DSCN4722.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 83,92 KB
DSCN4724.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 45,33 KB
DSCN4725.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 34,6 KB
DSCN4723.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 122,56 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums Wczoraj 23:59, w całości zmieniany 8 razy
Wysłany: Dzisiaj 0:02
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Stare bilety Warszawa oraz nowsze Łódź, Wrocław, Poznań i Kraków.
Niektóre mają dublety.
Dodatkowo mam kartę miejską i bilet miesięczny z 2000 roku z Warszawy.
Na wymianę za odznaki muzeów lub karty pocztowe trójwymiarowe.
DSCN5536.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 101,14 KB
DSCN5535.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 49,63 KB
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums Dzisiaj 0:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum