Wysłany: 2012-01-08, 14:00
Rodzaj kolekcji: Breloczki
Hej! Mam nadzieję, że wymiana jest jeszcze aktualna. Bardzo chętnie zamienię te 3 breloczki na 33 karty-naklejki kolekcjonerskie związane z Harrym Potterem. Proponuję tylko tyle, ponieważ są to wszystkie moje powtórki. Wśród nich są też złote karty (unikalne xd) i srebrne, podobno świecą w ciemności. Jeśli już masz takie karty to sorry. Zdjęcia:
Wielkie sorry za jakość zdjęć, zamazane i ogólnie takie se ale sam zarys wyglądu tych naklejek masz. Jeśli chcesz się wymienić to napisz tutaj, na PW albo na skype: dwmian
Ostatnio zmieniony przez Avenix 2012-01-08, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-02-26, 15:57
Rodzaj kolekcji: Breloki
Witam posiadam książkę o Harrym Potterze "Nauka i Magia" Rogera'a Highfield'a. Książka wyjaśnia z naukowego punktu widzenia świat przedstawiony w książkach o Harrym.Taka trochę z przymrużeniem oka.
Tu masz krótki opis
link
A tu bardziej wyczerpujący link . Mój egzemplarz jest w bardzo dobrym stanie,jakbyś chciał mogę podesłać zdjęcia.
Chciałbym za nią brelok z Lotto i z Wojaka.
_________________ Poszukuję wszelakich breloków z Polski i zagranicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum