Wysłany: 2010-11-27, 12:47 [Offer] Długopisy od rysko Rodzaj kolekcji: bilety ZTM Warszawa
W pewnej części zdjęcia są nieostre. Jakby ktoś miał pytania dotyczące logo na długopisie - proszę pisać na prv. Jestem otwarty na wszelkie wymiany. Proszę o propozycje. Najłatwiej będzie przesłać mi komplet niekasowanych biletów jednorazowych z Twojego/sąsiedniego miasta.
Ostatnio zmieniony przez rysko 2010-11-27, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-12-08, 21:18
Rodzaj kolekcji: długopisy i pinsy a także serie pocztówek.
Jestem zainteresowany kilkoma długopisami lecz posiadam tylko bilety już skasowane. Min; Bielsko, Katowice, Częstochowa, Kielce. Jeżeli więc, coś z wymienionych będzie w kręgu Twoich zainteresowań to proszę o informację. Dziękuję i pozdrawiam!
Wysłany: 2010-12-09, 18:12
Rodzaj kolekcji: bilety ZTM Warszawa
Witam Panie Bogusławie,
Ze skasowanych zbieram tylko warszawskie i większość z nich już mam.
Z pozostałych polskich miast interesują mnie niekasowane. Jeśli byłby to np. komplet niekasowanych biletów jednorazowch z Częstochowy, to myślę, że dobilibyśmy targu.
Ale może coś znajdę jeszcze w pana rzeczach na wymianę...
Pozdrawiam!
rysko
P.S.: cały czas przybywa mi ciekawych długopisów. Jak się uzbiera to dorzucę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum