Wysłany: 2011-10-26, 10:08 [Offer] karty Harry Potter Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
Mam na wymianę troche kart do gry z Harrego Pottera
Chętnie wymienie na coś z moich zainteresowań ( znaczki Polska, karty telefoniczne Polska, monety euro, kolekcjonetskie, 2 zł GN, banknoty, ewentualnie przeźrocz do rzutników typu Anna, komoksy Thorgala)
Moje karty HP: ( mam wiecej alke chwilowo nie mam zdjęć) jak ktoś sie zainteresuje to powrzucam)
Wysłany: 2011-10-27, 14:18
Rodzaj kolekcji: JOKERY
Witam serdecznie.
Czy to jest kompletna talia kart, tzn. 52 karty + jokery ?
A jeżeli tak to ile ma jokerów : 2 czy 3 ?
pozdrawiam - Andrzej.
_________________ I am interested in :
--- jokers from playing cards
--- playing cards with interesting graphics of figure
--- coins of world and old coins
My website : http://www.jokers-szlemik.pl/
Wysłany: 2011-10-27, 16:58
Rodzaj kolekcji: banknoty, monety,znaczki,
To nie jest Gra karciana typu Asy, jokery, itd a raczej gra karciana przygodowa. Nie wiem jak fachowo to sie nazywa nigdy osobiście w takie nie grałam.
Wysłany: 2011-11-16, 19:59
Rodzaj kolekcji: wszystko co związane jest z Harrym Potterem
To jest karciana gra przygodowa w świecie Harry'ego Pottera
Ile ich masz, ile chciałbyś za nie monet (2 GN) albo znaczków? Przydałby się jakiś spisik, co już masz Podeślę propozycje na PW, ale dopiero koło weekendu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum