Wysłany: 2009-12-31, 13:06 [Offer] Karty Pokemon serie w okolicach 2001-2003 Rodzaj kolekcji: Zippo, monety, znaczki, karty telefoniczne, breloczki, inne
Mam całkiem sporo kart pokemon - kolekcjonowałem więc wydaje mi się że jest kilka naprawdę ciekawych sztuk.
W tej galerii są fotki http://www.fotosik.pl/sea...page=3&pageff=0 (bodajże na stronie 3i4 - podróbki raczej wyeliminowałem, fotki są bez powtórek którym na dobrą sprawę mam całkiem sporo)
Wysłany: 2010-05-31, 13:42
Rodzaj kolekcji: Zippo, monety, znaczki, karty telefoniczne, breloczki, inne
Galeria nieaktualna bo miejsca na karty nie starczyło, natomiast jeśli ktoś interesuje się tematyką to zapraszam na PW. Zrobię fotki (to pierwsze serie tych kart - sądzę że część trudna jest dziś do zdobycia)
Wysłany: 2010-07-06, 23:31
Rodzaj kolekcji: Zippo, monety, znaczki, karty telefoniczne, breloczki, inne
Oryginalne.
Monety, zippo, militaria, naszywki - wszystko co praktyczne - jak jest coś ciekawego to może mnie również zainteresować (jestem otwarty na wszelkie oferty)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum