Wysłany: 2011-03-23, 21:37 [Offer] Kolekcja breloczków (ponad 100 sztuk) Rodzaj kolekcji: Giganty, Manga
Witam
Mam wam do zaoferowania moją całą kolekcję breloczków, którą zbierałem jeszcze będąc małym dzieckiem. Kolekcja obejmuje ponad 100 różnych wzorów z bliższych lub dalszych zakątków naszego globu (Alpy, Londyn - Legoland, USA itp.). Moimi zbiorami wymienie się za komiksy, które od jakiegoś czasu mnie interesują. Zapraszam do wymiany.
Wysłany: 2011-05-01, 14:05
Rodzaj kolekcji: Kapsle
Jestem zainteresowana lecz nie chiała bym wszystkich . moge dać komiks Tytus Romek i A'tomek wzamian za 4 breloczki : ten nowy z kościotrupem, kajdanki, jedną rolką, i z tym białym ufoludkiem czekam na odp na PW
Wysłany: 2011-10-10, 19:32
Rodzaj kolekcji: breloki
Witam mogę ci zaoferować komiks z serii Gigant poleca pt."Panie szofer gazu" w zamian z breloczki z malboro, hulajnogą , gwizdek(ten większy), rakietę do tenisa, śrubokręty , obcęgi , ten z orzełkiem i dwoma małymi pistoletami i małym nożem , tą buteleczkę z niebieskim płynem, kompas , ten z dolarem i cztery pistolety :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum