Wysłany: 2011-08-13, 21:01 [Offer] Na wymianę ok. 200 sztuk pocztówek z czasów PRL Rodzaj kolekcji: Monety,medale, banknoty,militaria :(Polska,Rosja-ZSRR,Niemcy)
Mam na wymianę ok. 200 sztuk pocztówek z czasów PRL-u , gł. z Polski ( ale również innych krajów przygranicznych ) (pocztówki czarno-białe )za odznaczenia monety znaczki militaria stare banknoty i papiery wartościowe
Wysłany: 2011-08-13, 22:05
Rodzaj kolekcji: Monety,medale, banknoty,militaria :(Polska,Rosja-ZSRR,Niemcy)
Dokładna ich ilość wszystkich to 243 - pocztówki również kolorowe i świąteczne z życzeniami lub czyste. Pocztówki z Podkarpacia są ... myślę że nawybierałbym z 20 szt. (Łańcut , Rzeszów itp. ( Oprócz tego miasta z całej Polski , Odessa , Moskwa , itp.) Dla Pana (gilus32) niestety nic nie znajdę.
_________________ Interesuje mnie to co w profilu w rodzaju kolekcji
Ostatnio zmieniony przez karol654321 2011-08-13, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-08-14, 14:55
Rodzaj kolekcji: Monety,medale, banknoty,militaria :(Polska,Rosja-ZSRR,Niemcy)
A czy nie widać ???? Jest wszystko co mogę o nich napisać ... Może podać jeszcze co jest na każdej (jaki obrazek ... treść życzeń z odwrotu lub coś ?!?!?!?!?!?!). Napisałem z jakich miast są z Podkarpacia to czego Pan jeszcze... chce ????!?!?!?!
_________________ Interesuje mnie to co w profilu w rodzaju kolekcji
Wysłany: 2011-08-14, 15:20
Rodzaj kolekcji: Monety, Foldery NBP, Karty Telefoniczne
Koleś, czego rzucasz się jak gó*** w trawie?
Trochę szacunku dla doświadczonych kolekcjonerów pocztówek.
Nie czaj się i zrób spis miast jakie są na pocztówkach to każdy będzie happy. Aż taki problem?? Ty będziesz miał swój wymarzony święty spokój, a inni nie będą zadawać Ci raptem kilku pytań, na które aż tak ciężko Ci odpowiedzieć.
Chyba za bardzo hormony Ci buzują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum