Wysłany: 2010-03-08, 17:30 naklejki z owocow Rodzaj kolekcji: naklejki z cytrusów itp.
karty telefoniczne
czesc
zbieram naklejki z owocow, w linku ponizej przesylam to, co mam na wymiane
jesli nie znajdziesz nic ciekwego w linku, to tymbaradziej napisz co cie interesuje
_________________ na wymiane: naklejki z owocow, dlugopisy, znaczki, podstawki pod kufle, karty tel.
zawsze aktualna lista do wymiany www.naklejkizowocow.pl/kolekcje
Wysłany: 2010-04-22, 13:37
Rodzaj kolekcji: naklejki z cytrusów itp.
karty telefoniczne
zwazywszy na moja niemala ilsc naklejek :D to sporo z nich mam, masz kilka popularnych naklejek ale i takie ktore widze po raz pierwszy, ogolnie kolekcje oceniam na interesujaca
na wymiane oferuje tylko naklejki, znaczki i karty tel, wszystko do obejrzenia na stronie http://pawel.karolin.pl/kolekcje
_________________ na wymiane: naklejki z owocow, dlugopisy, znaczki, podstawki pod kufle, karty tel.
Wysłany: 2010-04-26, 18:35
karty telefoniczne
a na co chcialby wymienic swoje naklejki???
Wysłany: 2010-04-27, 13:45
karty telefoniczne
duza naklejka z logo VW i kilka mniejszych oraz z logo Audi tez wchodzi w gre????
Wysłany: 2010-04-27, 16:15
Rodzaj kolekcji: Korki od win, odznaki-herby miast polskich
Poszedłem trochę bardziej zawężoną linią: tylko PL-ki (i analogiczne wyróżniki z innych krajów: RUS, D, I, UA,...), ale tylko z czymś wprost związanym z ropą naftową: olej, smar, paliwo.
Dzięki za znalezienie tych, ale jednak nie
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne
. . . Mam na wymianę . . . Poszukuję . .
Wysłany: 2010-08-10, 17:31
Rodzaj kolekcji: Korki od win, odznaki-herby miast polskich
Stwierdzenie które są z Kolumbi zostawiłbym Tobie - te naklejki mam na wymianę - sam dla siebie nie zbieram więc też nie potrafię powiedzieć z jakiego kraju i z jakiej firmy pochodzą.
PS
Nigdy nie zwracałem uwagi skąd pochodzą naklejki, ale teraz specjalnie przejrzałem je i stwierdzam, że Naklejka035, Naklejka299 i Naklejka325 są z napisem Colombia.
Ostatnio zmieniony przez warczp 2010-08-10, 19:15, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-01-12, 07:21
karty telefoniczne
poprosze o foty naklejek, takze mam cos nowego, w odp przesle mailem foty moich nowych :)
Wysłany: 2012-01-23, 16:12 Re: korki Rodzaj kolekcji: Korki od win, odznaki-herby miast polskich
bogdan0053 napisał/a:
przesylka w drodze do ciebie po otrzymaniu prosze o kontakt,mam nadzieje ze trafilem w te jakich nie masz pozdrawiam
Faktycznie trafiłeś - wybrałem z przesyłki 22 korki.
Mam Ci wysłać zdjęcie tych, które wybrałem? Tylko mam problem z pozostałymi dwunastoma. których nie wybrałem.
Napisz proszę jakie naklejki Cię interesują.
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne
. . . Mam na wymianę . . . Poszukuję . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum