Wysłany: 2011-04-11, 12:01 [Offer] Około 160 długopisów firmowych Rodzaj kolekcji: Modele samochodowe 1:24 i 1:18
Witam wszystkich :) Jestem tutaj nowy, o forum wiem od znajomych którzy są tutaj użytkownikami. Kiedyś zbierałem długopisy firmowe. Uzbierało się tego sporo, bo prawie 160 sztuk. Długopisy w 99% nie mają wkładów gdyż leżą bardzo długo i w niektórych zaczęły się wylewać wkłady więc się ich pozbyłem. Niektóre stan idealny, niektóre do wyczyszczenia. Ale myślę że ktoś kto kolekcjonuje na pewno sobie z tym poradzi i doprowadzi je do stanu zadowalającego. Bardzo chętnie wymienię je na modele samochodów 1:24 a najlepiej na skale 1:18 (VW, stare amerykańce, sportowe itp). Za dobry model/modele będę w stanie oddać wszystko. Zainteresowanych proszę o kontakt kkamil_pl@interia.pl z propozycjami. ZDJĘCIA DŁUGOPISÓW W LINKU PONIŻEJ. Uważam że warto, sporo rarytasów myślę że się znajdzie. Gdyby ktoś brał całość przy dobrej ofercie dodam około 20 sztuk na części (wytarte znacząco nadruki). Pozdrawiam serdecznie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum