na ostatnich skanach opakowania z lat 80 - 2 polskie i jedno z Australii (wujek kiedyś przywiózł z Australii czekoladę a w tamtych czasach to było "coś").
Wszystko zamienię na bilety KM lub kapsle, lub coś z postu :
Wysłany: 2010-01-26, 16:29
Rodzaj kolekcji: opakowania po czekoladach
Witam, jestem zainteresowana niektórymi opakowaniami po czekoladach. Posiadam sporą kolekcję monet z innych krajów m.in z grecji, anglii, słowenji, słowacji, chorwacji, usa, czech, ukrainy, oraz kilka biletów z komunikacji miejskiej z Krakowa, Częstochowy, Rzymu, Olkusza. Jeśli zgodzi się Pan na wymianę mogę w weekend podesłać fotki tych przedmiotów.
Mnie natomiast interesują następujące opakowania : wedel mleczna z orzechami nerkowca, z żurawiną, Katy milk chocolate cocount, czekolada biała alpen gold, amelia świąteczna, czekolada piernikowa z terravity, cadbury peppermint, prażynka oraz czekolada mleczna z orzechami włoskimi. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum