Wysłany: 2011-10-24, 13:11
Rodzaj kolekcji: Tazo + DB karty
Witam jestem zainteresowany zetonami z fotografii 2, + tymi dwoma pierwszymi z fot 1 (czyt. interesuja mnie tazo trójwymiarowe ,bez powtórek).
Niestety kalendarzykow czy widokowek nie posiadam ,lecz z tego co wyczytalem jest pani sklonna wymienic sie na LEGO ,stad moje pytanie: interesuja pania konkretne elementy ,proste klocki czy figurki ? Mam tego troche i mysle ze byloby w czym wybierac .
Jesli moja propozycja wydalaby sie pani interesujaca prosze o odpowiedz tutaj ,przedstawie fotki mysle ze moglibysmy sie dogadac .
Pozdrawiam
Wysłany: 2011-10-24, 20:05
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
Rezerwacja Gothic2194: dwie karty 3d z pokemon z 1 zdięcia i 1 zdjęcia cubone i drowze
rzeznik_pl napisał/a:
Witam jestem zainteresowany zetonami z fotografii 2, + tymi dwoma pierwszymi z fot 1 (czyt. interesuja mnie tazo trójwymiarowe ,bez powtórek).
Niestety kalendarzykow czy widokowek nie posiadam ,lecz z tego co wyczytalem jest pani sklonna wymienic sie na LEGO ,stad moje pytanie: interesuja pania konkretne elementy ,proste klocki czy figurki ? Mam tego troche i mysle ze byloby w czym wybierac .
Jesli moja propozycja wydalaby sie pani interesujaca prosze o odpowiedz tutaj ,przedstawie fotki mysle ze moglibysmy sie dogadac .
Pozdrawiam
Synowi najbardziej potrzebne są klocki proste do tworzenia jego własnych budowli. Ale wszystko inne też mu sie przydaje
Chętnie więc wymienię się za klocki.
Final napisał/a:
czy są tam pokemony z pierwszej serii?
Niestety nie znam się na tym i nie wiem jak można rozpoznać, z której serii są te pokemony
Wysłany: 2011-10-26, 08:21
[quote="rzeznik_pl"]Witam jestem zainteresowany zetonami z fotografii 2, + tymi dwoma pierwszymi z fot 1 (czyt. interesuja mnie tazo trójwymiarowe ,bez powtórek).
Niezbędne byly by także tazo nr 6 rayquaza 1 fot(nie napisalem wczesniej przez niedopatrzenie )
i patrzac od gory od lewej 3 ,4 ,5 ,
+ z drugiego rzedu 1 , 2 po zglebieniu sie w kolekcje doszedlem do wniosku ze posiadam wieksze braki niz myslalem : P stad ten edit .
Przepraszam za zamieszanie
Klocki zostały zaakceptowane przez synka
Co do żetonów to w pierwszym poście poskreślałam czarnym kolorem te odłożone dla Ciebie (bez powtórek). Proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza.
Wysłany: 2011-10-26, 20:51
Prawie wszystko sie zgadza ,zaznaczylbym jeszcze tylko 2 tazo na górze od lewej gdyz rozni sie od tego z rzędu 4 ,tam z koleii sa 2 podobne ale nie jestem pewien czy sa to te same tazo poniewaz na fotografii maja inne kolory.
Cała reszta sie zgadza :)
Jutro postaram sie skontaktowac w sprawie szczególów dotyczacych wymiany a na razie uciekam.
Dobranoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum