Wysłany: 2010-01-10, 12:46
Rodzaj kolekcji: Autografy, Pocztówki z nazwami miejscowości, Proporczyki
Oczywiście tamte pocztówki jak najbardziej aktualne Większością z tych, które teraz pokazałaś również jestem zainteresowany. Które kalendarzyki odłożyć?
Wysłany: 2010-01-16, 13:30
2 kalendarzyki za pocztówkę pasują? Jeśli tak, to oprócz tych 4 odłożonych dla mnie pocztówek poproszę jeszcze: Bologna, Ravenna i Salvador-Bahia. Mogę jeszcze dorzucić pocztówkę/i z Sulechowa, jeśli jesteś zainteresowana
Wysłany: 2010-01-16, 17:42
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
Zazwyczaj wymieniam się 3-4 kalendarzyki za pocztówkę. Ale OK, niech będzie. Poproszę te kalendarzyki + pocztówka z Sulechowa (najlepiej pozioma i z herbem ).
Wyrównamy to przy (mam nadzieję) kolejnej wymianie.
Poproszę o adres na PW
Wysłany: 2010-02-11, 16:04
Kasiucha napisał/a:
Zazwyczaj wymieniam się 3-4 kalendarzyki za pocztówkę. Ale OK, niech będzie. Poproszę te kalendarzyki + pocztówka z Sulechowa (najlepiej pozioma i z herbem ).
Wyrównamy to przy (mam nadzieję) kolejnej wymianie.
Poproszę o adres na PW
Dodałem kolejne kalendarzyki. Mam nadzieję, że sobie coś wybierzesz i dokończymy naszą wymianę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum