Wysłany: 2012-01-31, 21:35 [Offer] Pokemon tazo (min)->Pokemon tazo(karty DB) Rodzaj kolekcji: Tazo + DB karty
Witam serdecznie
Ostatnimi czasy podjalem sie niebanalnego zadania jakim jest "zlapanie wszystkich pokemonow" ^^
A mianowiscie tazo z ich wizerunkiem (interesuja mnie zarowno starsze jak i nowsze edycje) ze szczegolnym naciskiem na te starsze ,jako ze mam tam wieksze braki.
W miare mozliwosci bede zamieszczal fotki i edytowal linki posiadanych przezemnie zetonow aby bylo wiadomo co mam i czego mi jeszcze potrzeba,postaram sie zeby bylo to w miare przejrzyste i czytelne.
(pragne jeszcze dodac iz Tazo ktore oferuje na wymiane sa w stanie Idealnym/bardzo dobrym i na takie tez mnie interesuja).
Ponizej zamieszcze 1 fotke tazo ktore oferuje na wymiane (licze ze ktos sie nimi szybko zainteresuje :D) oto ona :
Wysłany: 2012-01-31, 21:46
Rodzaj kolekcji: Tazo + DB karty
A tutaj podam przykladowe fotki moich kolekcji zeby mniej wiecej pokazac jak to u mnie wyglada ,[(na 1 ogien pojda serie trojwymiarowych tazosow)(poustawiane sa kolejno numerami puste pola to zetony ktorych nie posiadam)]
(dodam jeszcze ze poza tazosami jezeli ktos bylby zainteresowany posiadam pare innych rzeczy na wymiane od kart pkmn yugioh po magic the gattering ,dochodza do tego jakies ulotki filmowe i pare innych pierdolek)
w razie co >>kontakt pw albo w topicu<<
Wysłany: 2012-02-02, 17:47
Chłopaki bede mial troche wolnego odezwe sie, na pewno sie dogadamy, na razie mam zawal pracy i ciezko jest mi sie w tym wszystkim odnalezc takze cierpliwosci.
Wysłany: 2012-02-05, 16:18
Kolejne fotki moich zbiorow :
http://imageshack.us/f/10/dsc01796jo.jpg/ mamy tutaj (pełne kolekcje tazo "roks" ,
("advanced"małych)("metal tazo 2") razem 140 zetonow ,mam braki jesli chodzi o zetony duze z obu serii ale o tym potem.
Ash ketchum pytanie do ciebie :co konkretnie zbierasz ?co cie interesuje bo z tego co wdzialem posiadasz spora kolekcje zetonow ^^ przydalaloby sie zrobic jakis deal ,mysle ze moja kolekcja moglaby dzieki tobie sporo przybrac na masie ;).
Mam około 800 pokemon tazo, głównie plastikowe 1st 2nd 3d itp jako, że zbierałem tylko te z czasów dzieciństwa ^^ Interesują mnie konkretne nr starszych tazosów i wszystkie karty dragon ball chio. Oferty/pytania/whatever ślijcie na pw ;)
Ostatnio zmieniony przez Pokemoniarz 2012-02-11, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
W miare wolnego czasu bede aktualizowal braki w kolekcji (czarno na bialym przedstawie numery tazosow na ktorych mi zalezy), gdy juz rozpisze wszystko wyloze kawe na lawe zamieszcze zdjecia wszytkiego co mi zbywa i co jestem w stanie wymienic ,a jest tego naprawde sporo.
Takze badzcie cierpliwi sprawdzcie czy posiadacie numerki na ktore poluje ;D w stanie dobrym bo na takich mi zalezy ,i w niedalekiej przyszlosci dokonamy wymiany .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum