Wysłany: 2012-04-29, 15:28
Rodzaj kolekcji: militaria, naklejki dziecięce, kartki pocztowe
Z poszukiwanych przez Ciebie mam tylko Transformers: 55 (gdyby ktoś jeszcze szukał także 13,14,58), a z posiadanych przez Ciebie w podwójnej ilości Transformersów mamy tylko 86.
Napisz jakiego rodzaju kartek szukasz, to może znajdę coś w rewanżu za pozostałe dwie naklejki.
pozdrawiam
Wysłany: 2012-04-29, 17:58
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
Widokówki wielowidokowe z nazwą miasta i herbem (bez żadnych dodatkowych napisów) lub pocztówki z ciekawymi mapkami.
Ale również bardzo chętnie zaopiekuję się kalendarzykami kieszonkowymi
Wysłany: 2012-05-01, 13:03
Trochę mi zajęło przejrzenie swoich zbiorów, ale efekt sama oceń.
Herb mam na pocztówce z okazji 1000-lecia Gdańska, ale po pierwsze jest jednoobrazkowa, a poza tym z racji miejsca zamieszkania pewnie ją masz więc pewnie wybierzesz coś wśród pozostałych.
Calella dela Costa (Hiszpania)
Trier an der Mosel (Niemcy)
Insbruck (Austria)
Positano (Włochy) niestety z dopiskiem "by night"
Gdyby żadna Ci nie odpowiadała pogrzebię za kalendarzykami u mamy, własne mam w formacie A5 i A6 więc trudno je zakwalifikować jako "kieszonkowe.
Pozdrawiam
Wysłany: 2012-05-12, 10:12
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
Trafiła mi się 44 Transformers przypadkowo bo nie było 7 Daysów.Odkładam.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2012-05-13, 10:51
Sorki za przerwę, z kalendarzyków na razie nici. Za to przybyło nam drugie 94 i wciąż mamy 55, ale z aktualizacji wynika, że już nie potrzebujesz, chyba, że uwzględniłaś to od nas.
Mamy na wymianę Transformers: 8,13*2, 14,30, 36, 55, 58*2, 72,77, 87, 90*2, 94?
Szukamy:2-8, 26,32, 42-50, 52, 61,86,93, 95, 96, 98,100
Może po prostu zarezerwuję Ci dwie podwójne w zamian za rezerwację 86 i 96 i poczekamy na dalszy rozwój wypadków?
_________________ Edyta
Ostatnio zmieniony przez ebeb Wczoraj 19:00, w całości zmieniany 3 razy
Na obecną chwilę mam 4 naklejki z Twoich braków: 52, 61, 86, 93.
Jeżeli chciałabyś to możemy się wymienić w zamian za naklejkę 94 i pocztówkę z Wrocławia (np. z mapką ). Co Ty na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum