Wysłany: 2010-07-01, 11:40
Rodzaj kolekcji: Kapsle, nakrętki i inne
Jak ciemny pomarańcz to chyba ta którą mam w kolekcji. A już myslałem że Lublin póścił jakąś nowa gorzałkę!
Ale jakbyś miał w przyszłości jakies nakrętki to ja chętnie! Część mojej kolekcji można zobaczyć na www.zubero.netten.pl .
Pozdrawiam!
Wysłany: 2010-07-01, 18:48
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle polske, zakrętki plastikowe i metalowe polskie
Granatowa nowa Pepsi, która to jest według zaczynu katalogu (http://www.bottlecaps.za.pl/katalog/index.php)?
Edit. Wyjaśniam - jest kilka podobnych zakrętek, które różnią się brzegiem, a ten jest niewidoczny na fotce. Zatem - która (ukonkretnię: http://www.bottlecaps.za....og.php?co=Pepsi , w grę wchodzą numerki 40, 41, 42, 46) jest na obrazku?
Interesuje mnie Ostromecko białe. A z kapsli - podałabyś kod czteroznakowy, bo nie jest widoczny?
Wiek: 27 Posty: 377 Miasto: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Wysłany: 2010-07-01, 20:22
Rodzaj kolekcji: Bilety komunikacji miejskiej (polskie i zagraniczne)
Drogi Kowalsiku nie wiem o czym mowisz... nie znam sie na kapslach w ogole
Nie wiem jak Ci odpowiedziec...
Poza tym prosze kolegow o zwrocenie uwagi na rodzaj strzaleczki przy nicku
wzmacniacz, jezeli bede cos kiedys miec z takich zakretek dam znac.
Wysłany: 2010-07-01, 21:09
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle polske, zakrętki plastikowe i metalowe polskie
Przepraszam... Piszę z laptopa i nie mogę ogarnąć jego klawiatury, czasami zjada mi część zdania... Zatem - poprawiam poprzedni post.
A na Twoich zdjęciach kapsli jest jeden odwrócony gumką do góry, z uwagi na nadruk od spodu. Na tym nadruku, w chyba granatowym, jest czteroznakowy kod. Jaki?
Wysłany: 2010-07-02, 09:55
Kowalsik, więc tak: Pepsi to nr 40.
Ostromecko jeżeli chcesz to odłożę.
Co do kodu to śmieszna sprawa. Szukałam tego kapsla i trafiłam na 2 różne;
jeden Carlsberga (L03R) a drugi Harnasia (5438) wyglądają identycznie!
Zabij mnie a nie powiem, który jest na moim skanie...
Może kogoś to zainteresuje, mam według owego katalogu zakrętkę nr 47 (wyleć do RPA) o dwóch wariantach rowków.
Wysłany: 2010-07-02, 10:25
Posiadam jeszcze kapsle Strzelec promocja (czerwony) i promocyjny Piast zółty, wygląda jak normalny Piast ale jest troszkę jaśniejszy i pod spodem ma kod. Ktoś chętny?
Wysłany: 2010-07-08, 08:58
Strzelec jest bez nagrody, a Piasta juz nie mam.
Mozesz mi podelsac jakis link do Twoich biletów? Bo nie moge zobaczyc z profilu, bo mi antywir blokuje dostep..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum