Wysłany: 2011-06-19, 11:23 plakaty oddam Rodzaj kolekcji: gadżety wszelakie
Witam wszystkich, mam bardzo duży zbiór plakatów z gwiazdami i filmami do oddania, wyślę całkowicie za friko :)
największa ilość: Christina Aquilera, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Kesha, Jonas Brothers, Black Eyed Peas, Justin Bieber, Hannah Montana ( reklama i sama aktorka ), Zac Efron, Selena Gomez
i jeszcze mnóstwo innych ;)
Ostatnio zmieniony przez Fretka 2012-03-05, 13:47, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-08-31, 17:54
Rodzaj kolekcji: gadżety wszelakie
no to mam tak oczywiście w formie plakatów: Hannah Montana, HSM, Glee, Avatar, Last song, Dorian Grey, Pamiętniki wampirów, Sucker Punch, Brzydula, Camp Rock, Narnia
Wysłany: 2011-09-03, 08:08
Rodzaj kolekcji: Plakaty, artykuły z Avril Lavigne
Hej! Ja bym była bardzo zainteresowana plakatami, artykułami i wszystkim co na temat Avril Lavigne, jesli byś coś miala to pisz na corale@wp.pl Bardzo chetnie się wymienię, mam dużo materiaów z innymi gwiazdami :)
Czekam na wieści od Ciebie:)
Wysłany: 2011-09-05, 17:02
Rodzaj kolekcji: gadżety wszelakie
wymieniłam już wyżej, to wszystkie jakie mam i moge wydać :) i jeszce jedno, to mają być tylko takie czysto reklamówkowe czyli tytuł filmu? czy same portrety aktorów też?
Wysłany: 2012-03-04, 23:59
Rodzaj kolekcji: Justin Bieber
hej
jeśli jest jeszcze aktualne to bym chciała wszystko co masz z Justinem Bieberem
napisz na e-maila - kasius95@o2.pl lub na gg - 41594587 to ci podam adres
z góry dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum