Wysłany: 2009-09-20, 17:53 Poszukuje Kart , Tazo, Star Wars oraz kart 3D z chipsów Rodzaj kolekcji: Star Wars Battlestar Galactica
Jak w temacie:
Karty z Chio
Karty z Lays
Karty 3D z Nestle
Karty i Kartolepki oraz albumy z Chio
Tazo
również zagranicznie
Do wymiany mam ok. 10000 kart i kilka tysięcy żetonów oraz magnesy z Danone (całe komplety)
Danone Puzzle, Zwierzęta Australii, Trójwymiarowe cyferki, Zwierzeta Afryki, Literki święcące w ciemnościach i inne
Karty Heroes od Might and magic, Motomania, Parada Muzyki, Goool Club 3D, LOTR, Cartoon Network, Wielkie Bitwy, Blixy Star Wars, Ben10, Metal Tazo itp - w większości pełne serie!!!
Karty 3D z Chipicao - pełna seria 40 sztuk
Na wymianę mogę jeszcze zaoferować karty francuskie z Powrotu Jedi
oraz dwa pełne sety pocztówek Star Wars
pierwszy liczy 8 pocztówek wydanych tylko na rynek tajlandzki!
drugi liczy 28 sztuk na licencji (dwa różne rodzaje)
I jeszcze dwa rodzaje oryginalnych kart Yu Gi Oh i Duel Master
a tu próbka jakie karty i Tazo moge zaproponować na wymianę (z każdego rodzaju mam od kilkudziesięciu to kilkuset sztuk)
Wysłany: 2010-05-15, 14:14
Rodzaj kolekcji: Star Wars Tazo
Witam.
Mam do zaoferowania Kolekcjonerski album TAZO STAR WARS z żetonami Tazo, przedstawiających wydarzenia z 3 pierwszych części Trylogii Gwiezdnych wojen.
Album oraz żetony zostały wydane przez firmę Frito Lay w 1997r.
W kolekcji jest 49 z 50 żetonów, brakuje Nr. 43 "GREEATA I RYSTALL"
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez frykas24 2010-05-15, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-15, 22:57
Rodzaj kolekcji: Dodatki do chipsów, monety, karty telefoniczne, pamiątki sportowe.
Witam. Byłbym zainteresowany kartami Heroes, Cartoon Network, Goool 2002, LOTR ale tylko takimi w nieotwieranych folijkach. Jeśli takie Pan posiada to chętnie nawiążę wymianę.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2011-01-29, 21:31
Rodzaj kolekcji: Star Wars, Władca Pierścieni
Interesują mnie karty z władcy pierścieni, i ewentualnie te pocztówki star wars, mam karty z chio z 3 i 2 części, oraz kilka tazo. Jak jesteś zainteresowany pisz na prive
Wysłany: 2011-02-24, 06:13
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Zerknij w moje oferty może coś znajdziesz dla siebie. Oferty aktualne z wyjątkiem tych metalowych pokemonów które są w chwili obecnej zarezerwowane.
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum