Wysłany: 2010-02-13, 11:29 Poszukuje- papierki, owijki po krówkach . Rodzaj kolekcji: etykiety piwne
Pouszkuję i chętnie wymienię sie na papierki po krówkach . W zamian oferuje setki , a moze tysięce innych rzeczy(również papierki) . Od karteczek chlebowych przez piwne i napojowe etykiety po inne gadżety. W celu ułatwienia kontaktu proszę pisać na cororo@poczta.onet.pl
Ostatnio zmieniony przez simon_h 2010-02-13, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-14, 11:54
Rodzaj kolekcji: etykiety piwne
gilus32, Witam! Napisz co Cie interesuje za te papierki generalnie mógłbym wziąć wszystkie, zawsze lepiej sprawdzić ze zbiorem gdyż różnice mogą być małe.
pozdrawiam Szymon Huber
Wysłany: 2010-02-14, 22:15
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Mój temat jest dość niszowy - interesują mnie pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas /i to raczej starsze, szczególnie jeśli chodzi o Wieluń - staram się bowiem wyłapać wszystkie nowości/. W grę mogą wchodzić również autografy. W ostateczności mogą być zakładki do książek, najlepiej z PRL-u lub ciekawe zagraniczne /proszę o ewentualne skany - konieczne do ewentualnego zaakceptowania przez innego forumowicza/.
Wysłany: 2010-02-15, 11:54
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
simon_h, a czy coś z moich zainteresowań miałbyś? Bo zdaje mi się,że mam coś związanego z krówkami, co cię zainteresuje.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2010-02-16, 13:55
Rodzaj kolekcji: zapałki,monety lokalne,karty wielkie bitwy
Wstawiam zdjęcie.Zainteresuje cię takie opakowanie?
krówki.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 48,75 KB
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2010-02-18, 12:48
gilus32 napisał/a:
Mój temat jest dość niszowy - interesują mnie pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas /i to raczej starsze, szczególnie jeśli chodzi o Wieluń - staram się bowiem wyłapać wszystkie nowości/. W grę mogą wchodzić również autografy. W ostateczności mogą być zakładki do książek, najlepiej z PRL-u lub ciekawe zagraniczne /proszę o ewentualne skany - konieczne do ewentualnego zaakceptowania przez innego forumowicza/.
Na tą chwilę posyłam skan starszej zakładki z Grodziska Wlkp awers , rewers na 2 foto, oraz cos z rzeczy związanych z Wieluniem, są to etykiety z lat 40tych z browaru Wieluń, może zainteresują!
Wysłany: 2010-02-27, 21:51
Odpowiem wszystkim około piątku gdyż aktualnie nie wiem co mam w kolekcji gdyż rozrasta się z dnia na dzień. W drodze jest ogromna paka tak więc być może moje braki się zmniejszą.
Wysłany: 2010-08-01, 12:01
Rodzaj kolekcji: nalepki z owocow cytrusowych
wizytowki,korki z win,bilety mzk k-kozle,cukry, wszystko na wymiane za naklejki/nalepki/ z cytrusow, preferuje skayp,dla chcacych obejrzec lub wymiane ,w ciemno, ja wysylam pierwszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum