Wysłany: 2010-11-05, 20:30 Poszukuję pocztówek z Wrocławia Rodzaj kolekcji: Płyty cd, widokówki-Wrocław,książki,figurki-szklane pieski
Poszukuję pocztówek z Wrocławia, niezapisanych, zwłaszcza starszych - z lat 60-tych i wcześniejszych. W zamian oferuję długopisy, zapalniczki, znaczki z listów i "R-ki", książki, widokówki, kartki okolicznościowe czyste i zapisane, bilety KM Warszawy, kalendarzyki listkowe, karty telefoniczne.
Ostatnio zmieniony przez Beatles 2011-09-30, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-11-08, 23:22
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Witaj,
mam trochę widokówek z Wrocławia, ale czyste znalazłem tylko te cztery. Kolorowa z roku 1970, ratusz z roku 1985, natomiast obie z operą wydają się być dosyć rzadkie (rok 1964, nakład jak na Wrocław bardzo mały - 3.100 egzemplarzy, no i w bardzo dobrym stanie).
Pozdrawiam,
Gilus32
Wrocław_czyste.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 252,6 KB
_________________ Zbieram pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ i autografy.
Wysłany: 2010-11-09, 10:02
Rodzaj kolekcji: Płyty cd, widokówki-Wrocław,książki,figurki-szklane pieski
Witaj,
Z przedstawionych przez Ciebie pocztówek nie mam dwóch - wrocławskiego ratusza i pionowej opery (dwóch dolnych). Niestety nie posiadam nic z ziemi wieluńskiej do wymiany. Czy jest jeszcze coś (z widokówek i nie tylko) na co chciałóbyś sie wymienić?
Jeśli chodzi o autografy, mam płytę winylową grupy MERSEY BEAT z podpisami członków, ale jej wartość wielokrotnie przewyższa niestety wartość pocztówek. A może (jeśli byłbyś zainteresowany tą płytą dołożysz do widokówek płyty cd?
Wysłany: 2011-01-30, 22:52
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Witam,
przepraszam ale przegapiłem wpis i nie odpowiedziałem. Płytą nie jestem zainteresowany, widokówki poczekają - być może trafi Ci się coś wieluńskiego lub jakiś ciekawy polski autograf.
Pozdrawiam,
Gilus32
_________________ Zbieram pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ i autografy.
Ostatnio zmieniony przez gilus32 2011-01-31, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum