Wysłany: 2011-11-25, 14:15 Stare gazety. Rodzaj kolekcji: Modele aut, różne skale... najlepiej 1:18
Interesują kogoś stare gazety i czasopisma z lat 80tych i 90tych? Mam tego sporo na strychu, niedługo zamierzam oddać wszystko na makulaturę, więc pytam bo może kogo coś zainteresuję. Nie podaje tytułów, bo za dużo tego tam jest.
_________________ Szukasz czegoś, a masz jakiś model samochodu (najlepiej w skali 1:18 )? Napisz może to mam... wymienimy się ;)
Wysłany: 2011-11-25, 15:44
Rodzaj kolekcji: Modele aut, różne skale... najlepiej 1:18
Może proszę pisać co kogo interesuję a ja postaram się to znaleźć. Mam też nowe gazety tzn od 2000 do dnia dzisiejszego. Wszystko to kisi się na strychu.
_________________ Szukasz czegoś, a masz jakiś model samochodu (najlepiej w skali 1:18 )? Napisz może to mam... wymienimy się ;)
Wysłany: 2011-11-25, 17:59
Rodzaj kolekcji: Znaczki, monety, widokówki
Witam,
Mnie interesują tylko typowe gazety (żadne kolorowanki i czasopisma) typu Rzeczpospolita, Trybuna Ludu, Dziennik Polski lub tego typu podobne, najlepiej jakbyś mógł przedstawić jakie pozycje posiadasz, bo sam nie wiem jakie rodzaje się jeszcze ukazywały (mile widziane podglądowe foto).
Wysłany: 2011-11-25, 22:40
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
koso17, może znajdzie się na strychu "Skrzydlata Polska" numer 12 z 2000 roku?
Byłbym wdzięczny za informację.
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2011-11-30, 15:34
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Interesowały by mnie wszelkiego rodzaju gazety motoryzacyjne i o tematyce elektorniki. Masz coś?
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum