Wysłany: 2009-06-15, 16:59
Rodzaj kolekcji: Klocki Lego / Lego bricks
Spiderman nie mieści się w kręgu moich zainteresowań.
Szklanki mogą sobie poczekać aż coś Ci się trafi. Nie ma pośpiechu bo na razie jesteś pierwszą, która się nimi zainteresowała.
Wysłany: 2009-06-15, 21:37
Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
Obojętna tematyka komiksów okazuje sie być nie zupełnie obojętna a swoją drogą co masz przeciwko SPIDERMANOWI.Moim zdaniem to najlepsza posać z komiksów.
Jeśli nie chcesz to raczej nie zrobimy wymiany bo Twoje zainteresowania są zbyt daleko moich.
Pozdrawiam
DANA
Gość
Wysłany: 2009-12-01, 18:32
Jestem zainteresowany tymi szklaneczkami...interesuję się monetami i widokówkami lecz niestety nie posiadam dubli,więc wymiana na nie nie wchodziłaby w grę. Mam do zaoferowania na wymianę któryś z aparatów...Praktica super tl3 z 3 obiektywami Carenar'a (100% sprawny;)) albo aparat FED3 produkcji USRR. Możliwe,że nie interesuje się pan tymi przedmiotami, ale mogę zapewnić, że nadają się na dalszą wymianę...Dodam, iż byłbym bardzo wdzięczny;)
Wysłany: 2011-08-26, 18:15 Szklanki nutella Rodzaj kolekcji: władca pierścieni
Witam za tę szklaneczki moe dać moje całe pudło klockow lego sa w stanie dobrym lecz niektóre sa pogryzione przez mojego psa .Posiadam również figure władcy pierścieni gandalfa białego jeśli posiadasz jeszcze te szklanki prosze o szybką odpowiedz.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum