Wysłany: 2010-01-31, 11:59 Szukam obrazkow Turbo Rodzaj kolekcji: turbo
Witam jesli ktos posiada i nie potrzebuje obrazkow z gum Turbo z checia przyjme.
Wzamian moge zaoferowac szklo do piwa,cocacoli, monety, banknoty, odznaczenia.
Chetnych zapraszam na gg 781289 badz na maila apolloboski@wp.pl
Pozdrawiam
_________________ Jak ktos ma turbo na wymiane czy oddanie prosze pisac na gg:781289
Zasluzonym an polu chwaly 1944 na odwrocie jest krzyz i napis vir tuti mili tari.
Jets w stanie idealnym .Kolor zloty -nie wiem z jakiego jest to metalu wykonane -swieci si ejak zloto ale watpie by to bylo zloto.
Polski zwiazek łowiecki.
Poki co mam te reszte musze odkopac.
_________________ Jak ktos ma turbo na wymiane czy oddanie prosze pisac na gg:781289
Dokladnie tak jak mowisz zloty wstazka niebieska i czarne pasy, badz czarna i niebieskie pay ;) Tylko ja niewiem czy to jest prawdziwe zloto? Bo bylo by to nie na miejscu wymienic na obrazki. Ogolnie intersuja mnie tylko obrazki Turbo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum