Wysłany: 2012-01-15, 14:22
Rodzaj kolekcji: Monety, banknoty, medale, odznaki, rzeczy z logiem Chelsea Londyn, Radomsko
Nie wprowadzaj ludzi w błąd... To nie jest Twój temat, tylko podpiąłeś się pod niego i jeszcze twierdzisz, że jest nieaktualny... Nieaktualne może być Twoje zdjęcie w tym temacie...
Wysłany: 2012-01-15, 15:34
Rodzaj kolekcji: Autografy,karty tel.,bilety(wszystkie),pamiątki z PRL-u
Cytat:
Nie wprowadzaj ludzi w błąd... To nie jest Twój temat, tylko podpiąłeś się pod niego i jeszcze twierdzisz, że jest nieaktualny... Nieaktualne może być Twoje zdjęcie w tym temacie...
Wysłany: 2012-01-15, 18:26
Rodzaj kolekcji: Monety, banknoty, medale, odznaki, rzeczy z logiem Chelsea Londyn, Radomsko
Terekay, napiszę to jeszcze raz, wprowadzasz ludzi w błąd. Z jakiej paki napisałeś
Terekay napisał/a:
temat nieaktualny - TEREKAY
skoro ten temat nie jest Twój? Taki przywilej, w tej sytuacji, posiada tylko użytkownik o nicku knaustychy - założyciel niniejszego tematu - tylko on mógłby coś takiego napisać, gdyby stwierdził, że jego post - który de facto otworzył dyskusję - jest nieaktualny.
Po drugie w tym temacie jest jeszcze kilka ofert innych użytkowników. Po przeczytaniu takiej wiadomości jak Twoja, jakiś nieuważny czytelnik-kolekcjoner, może uznać, że wszystko w tym temacie jest nieaktualne, no bo przecież napisałeś "temat nieaktualny".
Jeżeli Twoja konkretna oferta jest nieaktualna, to weź sobie zedytuj post i napisz odpowiednią notkę lub jeżeli chcesz już napisać nową wiadomość to napisz ją na tyle zrozumiale, aby było wiadomo, że odnosi się tylko do Twojej oferty.
Wysłany: 2012-01-15, 20:05
Rodzaj kolekcji: Żółwie na kartach telefonicznych
Przepraszam bardzo ! Proszę się przyjrzeć, że po 15 maja 2011 roku Pan "Piter1501" odezwał się jako pierwszy po moim ogłoszeniu od kilku miesięcy o czym zostałem poinformowany mailem że ktoś dodał odpowiedź w tym temacie więc odpisałem "temat nieaktualny - Terekay" - więc wiadomo że dotyczy mojej oferty ! Proszę się więc uspokoić. Koniec .... nie będzie mi jakiś kilka lat młodszy chłopczyk dnia psuł.
Wysłany: 2012-01-15, 20:25
To, że ustawiłeś sobie opcję "Śledź odpowiedzi w tym temacie" nie oznacza, że jest to Twój temat, czy też to, że masz prawo w nim pisać, że jest nieaktualny. A to, że dałeś po myślniku swój nick nic nie wyjaśnia, ponieważ wiele osób na forum pisząc tak swój nick, pozdrawia innych użytkowników... Najtrudniej się jest przyznać do własnego błędu.
PS. Swoje prywatne wycieczki w stosunku do mojej osoby proszę sobie darować, bo zakończy się to ostrzeżeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum