Wysłany: 2010-06-07, 10:35
Rodzaj kolekcji: JOKERY
A ja mam takie tablice rejestracyjne na zbyciu.
Czy ktoś jest nimi zainteresowany ?
111859.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 85,97 KB
_________________ I am interested in :
--- jokers from playing cards
--- playing cards with interesting graphics of figure
--- coins of world and old coins
My website : http://www.jokers-szlemik.pl/
Wysłany: 2010-06-11, 07:45
Rodzaj kolekcji: JOKERY
Szkoda....
_________________ I am interested in :
--- jokers from playing cards
--- playing cards with interesting graphics of figure
--- coins of world and old coins
My website : http://www.jokers-szlemik.pl/
Wysłany: 2011-04-26, 17:38
Rodzaj kolekcji: Komiksy, prospekty VW
Witam,
Nie będę zakładał nowego tematu, więc pozwolę sobie podłączyć się pod ten... chętnie bym przygarnął dwie tablice Niemieckie. Tylko jest warunek - muszą być z okręgu Wolfsburga, czyli pierwsze litery muszą być WOB.
Wysłany: 2011-05-15, 19:48
Rodzaj kolekcji: Żółwie na kartach telefonicznych
Mam oryginalne tablice rejestracyjne z mojego samochodu. Tablice są nieważne i pochodzą z wyrejestrowanego samochodu sprowadzonego z Niemiec . Mogą służyć wyłącznie jako przedmiot kolekcjonerski.
Oferta w tym poście jest nieaktualna.
mk1.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 37,69 KB
Ostatnio zmieniony przez MarcinW 2012-01-15, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-14, 21:40
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Temat aktualny?
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2012-01-15, 08:11
Rodzaj kolekcji: Kart telefoniczne: Polska i zagranica.
Pogadaj z handlarzami co ściągają auta.
_________________ O mnie/moje oferty
Wymienię przedmioty z swoich ofert na karty telefoniczne polskie i zagraniczne (chipowe i magnetyczne), klocki LEGO, różne ciekawe naklejki oraz znaczki pocztowe.
Wysłany: 2012-02-01, 19:08
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Właśnie
Ash Kethum, rozumiem że nie namawiasz nikogo do kradzieży?
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2012-02-06, 12:02
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Przepraszam że tak długo trwała moja reakcja na powyższy post Ash Kethum, ale czekałem aż on zrobi pierwszy ruch.
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2012-02-07, 18:20, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2012-02-07, 18:20
Ash Kethum napisał/a:
przejdz się po okolicy , pełno aut zaparkowanych , nikogo nie ma to do plecaka
nikt nic nie widział nikt nic nie wie
1.Przykro mi nie mieszkam w Brzesku (wtf? )
2.Nikogo nie namawiam , ja tylko sugeruje
@Down
Stuknij się w pałę człowieku , za dużo filmów kryminalnych
Wypowiedź narusza obowiązujące zasady. Zapoznaj się z Regulaminem Forum lub skontaktuj z Administracją celem wyjaśnienia sprawy.
Ash Kethum To zastanów się następnym razem nad swoją sugestią.
Wysłany: 2012-04-18, 11:16
Rodzaj kolekcji: modele aut 1:18
JA JESTEM ZAINTERESOWANY WSZYSTKIMI TABLICAMI SAM MAM OKOLO 50 JAK NIE WIECEJ us, cALIFORNIA NIEMCY POLSKA I SPORO INNYCH
KAZDY KTO CHCE SIE POZBYC SWOICH TABLIC NIECH NAPISZE NA MEILA mradamsss@interia.pl MOZLIWE ZE ZNAJDE COS DLA KAZDEGO NA WYMIANE JEST 1HACZYK MIESZKAM W ANGLI JESLI KTOS NIE CHCE LUB NIE MA OCHOTY WYSYLAC PACZKI Z TABLICAMI DO UK NIECH NIE WYSYLA MEILA Z FOTO
WIEC CZEKAM W MEILU PROSZE DODAC ZDJECIE I CO WAS INTERESUJE
LUB POSZUKAJCIE MNIE NA facebook'u Adam Raus NA AVATARKU STOJE PRZY POMARANCZOWYM LAMBORGHINI AVENTADOR LP700 POZDRO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum