Wysłany: 2012-01-23, 00:22 Vistaprint - wizytówki za darmo Rodzaj kolekcji: Borsuki, militaria no i czasami znaczki.
Witajcie,
Otóż wpadłem na pomysł zrobienia sobie wizytówki, tak dla znajomych, siebie (coby własne dane kontaktowe spamiętać) i coby dorzucać do wymian. Znalazłem ofertę darmowych wizytówek na tej stronie:
i tak się zastanawiam czy ktoś już z tego korzystał? Jaka jest jakość usługi? Czy rzeczywiście za darmo, jak to wszędzie podkreślają oraz ile wynosi koszt transportu, bo jakoś tego się tam nie doszukałem.
Pozdrawiam
_________________ Pilnie poszukuję autografu aktora Vina Diesel'a. Jak masz na wymianę to pisz na pw.
Wysłany: 2012-01-23, 09:53
Rodzaj kolekcji: Pudełka po zapałkach
Witaj!
Mój wujek kiedyś tam robił wizytówki do firmy i naprawdę wszystko za darmo!
Jeszcze jakieś koszulki i inne takie pierdółki za darmo jedynie koszty wysyłki które są ustalane przy zamówieniu. Jeśli coś ci nie podpasuje że za droga przesyłka , za długi czas oczekiwania zawsze możesz zrezygnować.
Pozdrawiam Marek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum